לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני מנות עיקריות, אז נסו את טליאטלה אל ראגו. מנה אחת מכילה 1915 קלוריות, 89 גרם חלבון, ו 122 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 56% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 4. מתכון זה מן האוכלרשת יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו בשר בקר טחון, סלרי, רסק עגבניות, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בשמן הזית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ויוגורט פרפה כמו קינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 77%. הציון הזה די טוב. מתכונים דומים: טליאטלה אל סוגו די פונגי (טליאטלה עם ראגו פטריות), טליאטלה עם סמרטוט ברווז?, ו טליאטלה עם ראגו ירקות.
הוראות
1
בתנור או בסיר הולנדי גדול מוסיפים שמן זית וחמאה ומחממים.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מוסיפים בצל, סלרי וגזר ומבשלים עד שהם רכים מאוד ומתחילים להתקרמל.
מרכיבים שתצטרך
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
צרור סלרי, פרוס (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות
3
מערבבים יחד את כל הבשרים.
4
מוסיפים את הבשרים לתבנית ומתחילים להשחים. כאשר הבשר מתחיל לשנות צבע ולשחרר נוזלים משלו, מוסיפים את החלב. מבשלים עד שהחלב מתאדה כמעט לחלוטין-הוא צריך להיות לח רק בשולי הבשר, בערך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
מוסיפים את היין.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
6
מוסיפים את רסק העגבניות ומערבבים היטב. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש לנמוך ומבשלים 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
7
מרדדים בצק פסטה לתפאורה הדקה ביותר על מכונת פסטה.
מרכיבים שתצטרך
בצק פסטה
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
דראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
מכונת פסטה
8
חותכים לרצועות ברוחב 4 אינץ 'ובאורך 8 אינץ'. החל מהצד בגודל 4 אינץ', גלגל את הפסטה באופן רופף לצינור שאורכו כ -4 אינץ 'ורוחבו 2 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
דראגי פנינה לבנות
9
חותכים את הצד הפתוח לרצועות ברוחב 1/4 אינץ'. מגלגלים את הפסטה ומניחים בחבילות קטנות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
10
הביאו לרתיחה 6 ליטר מים.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן
11
מוסיפים מלח למים ומחזירים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
12
מוסיפים את הטליאטלה ומבשלים 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
Tagliatelle
13
מסננים את הטליאטלה ומוסיפים לרוטב הבולונז. דק עם מעט מי פסטה, במידת הצורך. לזרוק עבור 1 דקה. מגישים מיד בקערות פסטה חמות. למעלה עם פרמיגיאנו-רג ' יאנו מגורד טרי.
מרכיבים שתצטרך
בולונז
1 כפית מלח היקורי מעושן
Tagliatelle
Parmigiano Reggiano
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
14
תל 3 1/2 כוסות הקמח במרכז קרש חיתוך עץ גדול. יוצרים באר באמצע הקמח ומוסיפים את הביצים ושמן הזית. בעזרת מזלג מקציפים יחד את הביצים והשמן ומתחילים לשלב את הקמח, החל מהשפה הפנימית של הבאר.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
לוראן מטבח מקצועי®
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
15
כשאתה מרחיב את הבאר, המשך לדחוף את הקמח למעלה מבסיס התל כדי לשמור על צורת הבאר. הבצק יתאחד כאשר מחצית מהקמח ישולב.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
16
התחל ללוש את הבצק בשתי הידיים, בעזרת כפות הידיים. ברגע שיש לכם מסה מגובשת, הוציאו את הבצק מהלוח וגרדו וזרקו כל שאריות שאריות. מחזירים קלות את הלוח וממשיכים ללוש עוד 6 דקות. הבצק צריך להיות אלסטי וקצת דביק. עוטפים את הבצק בפלסטיק ומאפשרים לנוח 30 דקות בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)