שולחן מרכז חתיכה - זהב עוגת טופר מרכזי
שולחן מרכז חתיכה - זהב עוגת צילינדר מרכזי דורש על 1 שעה ו 45 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 14 גרם חלבון, 52 גרם שומן, ובסך הכל של 1330 קלוריות. מתאים ל-4 ומחירו 1 מנות.9 דולר למנה. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. אם יש לכם סוכר של קונדיטורים, חלב, דרזות זהב בגדלים שונים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף לא כל כך יוצא מן הכלל של 34%. מתכונים דומים: מרכז נוף שולחן חתיכה מיני עוגות שלוש דרכים, עוגה מרכזית של יום מאי, ו עוגת פטל" חתיכת עוגה".
הוראות
ציוד מיוחד: נרות מספר שנה, ריססו זהב
מחממים את התנור ל -350 מעלות צלזיוס. מרססים תבנית עוגה בגובה 6 על 3 אינץ ' בתרסיס בישול ללא מקל ומניחים בצד.
בקערת ערבוב גדולה שלבו את תערובת העוגה, הביצים, החמאה והחלב. בעזרת מערבל ידני מקציפים במהירות בינונית למשך 2 דקות, מגרדים את דפנות הקערה כדי להיות בטוחים שהבלילה משולבת היטב. מקפלים את הדולצ 'ה דה לצ' ה לבלילה, אך לא משלבים לחלוטין. ממלאים את תבנית העוגה 2/3 מהדרך למעלה. הכינו קאפקייקס עם הבלילה שנותרה. מרפדים תבנית מאפינס בספינות נייר ובעזרת כדור גלידה ממלאים את תבניות המאפינס בבלילה.
אופים את הקאפקייקס במשך 10 עד 12 דקות, ואת העוגה במשך 20 עד 25 דקות. החלקים העליונים צריכים להיות חומים זהובים, וקיסם המוחדר למרכז העוגה יוצא נקי.
מוציאים מהתנור ומצננים 10 דקות לפני שפורקים ומתקררים לחלוטין על רשת, בצד ימין כלפי מעלה.
ציפוי: בקערת ערבוב מקציפים יחד את ציפוי הווניל ואת הדולצ 'ה דה לצ' ה עד להטמעה טובה.
הוסף מספיק סוכר של קונדיטורים כדי להפוך את הציפוי לסמיך אך למריחה.
כדי לקשט את העוגה, להשתמש בסכין משונן לחתוך את החלק העליון של העוגה כדי להפוך אותו שטוח. הדביקו את העוגה ללוח עוגת קרטון בגודל 6 אינץ', והקרחו את החלק העליון ואת דפנות העוגה עם ציפוי בתבנית מערבולת. לקשט את הדף עם דראג ' ים זהב, ואת מספר נרות. מקפיאים את הקאפקייקס ומסדרים אותם על מגש הגשה.