עוגת הטירה של ימי הביניים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת הטירה של ימי הביניים. מנה זו מכילה סביב 3 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 186 קלוריות. מתאים ל-16 מנות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-16 היו אומרים שזה פגע במקום. לכי לחנות וקחי עוגיית אוריאו, גלילת חטיף פירות לעיסה, פודינג מיידי בטעם שוקולד ג'לי, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. מתכונים דומים: קל טירה עוגה, עוגת טירה רדופה, ו עוגת טירת שלג.
הוראות
יוצקים חלב לקערה; מוסיפים תערובת פודינג יבש. הכה עם חוט להקציף 2 דקות.
הסר 1/2 כוס של ציפוי מוקצף; להפריש. מערבבים בעדינות הנותרים מוקצף ציפוי לתוך תערובת פודינג. מקררים 15 דקות. עד שהתערובת מתעבה.
פרוס עוגה 1 במחצית אופקית.
מניחים חצי עוגה תחתונה על מגש.
מורחים על 1 אינץ ' עבה עם תערובת פודינג; העליון עם חצי העוגה השנייה. הכפור מסתיים בתערובת פודינג.
חותכים את העוגה השנייה במחצית אנכית; לעמוד על הקצה בכל צד של החלק הראשי. כל העוגה קפואה עם תערובת פודינג.
חותכים את טיפים קונוס; מקום במרכז כל מגדל. לקשט העליון של עוגה עם מקלות גרהם, לחתוך לשניים, עוגייה, שוש ומקלות גרהם שלם נוספים. תכסה את הטירה עם סוכריות.
חותכים משולשים דקים מתוך גליל פירות; ליצור "דגלים" על ידי גלגול צד אחד של משולש בחוזקה סביב קיסם.
מניחים "דגלים" לקצות חרוט.
גוון שמורות 1/2 כוס מוקצף ציפוי עם צבע מאכל.
התפשטות סביב בסיס העוגה דומה למים.
מפזרים עוגיות כתושות נוספות סביב חפיר כדי לדמות אדמה או כביש.