איך מכינים חשיש קורנביף
איך להכין חשיש קורנביף יכול להיות רק ארוחת הבוקר שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה 28% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 30 גרם חלבון, 28 גרם שומן, ובסך הכל של 470 קלוריות. מתכון זה משמש 4. מתכון זה מכלמתכונים יש 1 אוהדים. אם יש לכם בצל ירוק, קורנביף, שום ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. עם כפית ציון 61%, המנה הזו די טובה. מתכונים דומים: חשיש קורנביף, חשיש קורנביף, ו חשיש קורנביף.
הוראות
מניחים תפוחי אדמה לתוך סיר גדול ומכסים במים מומלחים; מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש לבינונית-נמוכה ומבשלים עד שהם כמעט רכים אך עדיין יציבים, כ -15 דקות.
מבשלים בקר במחבת גדולה מברזל יצוק או טפלון על אש בינונית עד שהשומן מתחיל להתפזר. מערבבים בצל ירוק, מלח ופלפל לבשר בקר.
מוסיפים שום וחמאה; מבשלים ומערבבים עד שהחמאה נמסה והשום ריחני, 1 עד 2 דקות.
מערבבים תפוחי אדמה, סלסה וקורט מלח לתערובת בקר. טפחו את התערובת במחבת בעזרת מרית וחלקו את החשיש ל -4 חלקים. מבשלים, ללא ערבוב, עד שנוצר קרום בתחתית, כ -5 דקות. הופכים חלקים ומבשלים עד שנוצר קרום בתחתית שוב, כ -5 דקות נוספות. חזור על תהליך הבישול וההתהפכות, הפוך כל 5 דקות, עד שהחשיש נשאר יחד ובעל קרום זהוב, 10 עד 15 דקות.