עוגת היער השחור של ביל יוסיס
עוגת היער השחור של ביל יוסיס היא צמחוני קינוח. והוא יספק כ 250 מנות. מנה אחת מכילה 13 קלוריות, 0 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %0 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. יום ולנטין יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לך vanillan לחלץ | לקבל את המתכון, חלמונים, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו אפרסקים קלויים בתנור של ביל יוסיס עם סם חיים ירוק, Bill Yosses' Blackberry Bundt עם זיגוג כתום, ו עוגת יער שחור ללא ביצים, איך להכין עוגת יער שחור (מתכונים דומים).
הוראות
הערה: מתכון זה הופך את העוגה עצמה, עם קצפת, שוקולד מגולח, וציפוי דובדבנים. ביל יוסי מגיש את העוגה בקופסת שוקולד (בתמונה).כדי להכין עוגה: מחממים תנור ל 32
ריססו תבנית אפייה של 11 "x 17" בתרסיס בישול, ולאחר מכן תחתיתו בנייר קלף ותרססו שוב. מניחים מתלה תנור באמצע התנור.ממיסים חמאה; מעבירים לקערה להתקרר. בקערה בינונית, לנפות יחד קמח וקקאו; להפריש.
להקציף ביצים, חלמונים, מלח, וניל, וסוכר בקערת ערבוב להגדיר מעל סיר של מים רותחים עד רק חם למגע; להעביר קערה למיקסר דוכן עם מצורף whisk והכה על מהירות בינונית גבוהה עד אור מאוד ושילש נפח, על 10 דקות. מקפלים בעדינות בתערובת קמח עד משולב. מקפלים בעדינות כ-1/3 מתערובת קמח הביצים לתוך חמאה מומסת שמורה, ולאחר מכן מקפלים את תערובת החמאה לתערובת קמח הביצים הנותרת.
מורחים את הבלילה באופן שווה במחבת ואופים עד מעיינות עוגה בחזרה לאחר נגיעה, על 25 דקות.
העבר מחבת למתלה וקריר לחלוטין.
הסר מהמחבת; להעביר עם קלף ללוח חיתוך; לחתוך עוגה ל 4 חתיכות שוות אופקית, כדי להפוך דק layers.To הפוך קצפת: בסיר קטן, מפזרים באופן שווה ג 'לטין על מים קרים; לתת לעמוד 1 דקה, ואז מערבבים לעתים קרובות במשך 2 דקות; לבשל מעל חום בינוני-נמוך עד ג' לטין מתמוסס לחלוטין; להסיר מהחום. בקערה גדולה לשלב קרם ווניל; לנצח עד פסגות רכות טופס, ואז להכות סוכר קונדיטור של ג ' לטין, כל אחד בזרם יציב. הכה עד פסגות נוקשות טופס.
העברה לשקית מאפה מצויד עם חור 1/2 אינץ' , או שקית Ziploc עם חתך פינה off.To הפוך מילוי דובדבנים: מערבבים יחד דובדבנים, קורנפלור, סוכר, דבש, גרידת לימון ומיץ לימון. מביאים לרתיחה; ואז מבשלים, ערבוב, עד מעובה, על 10 דקות.
להעביר קערה רדודה מגניב; ואז להתמזג עד כמעט חלקה. צ ' יל עד מוכן use.To הפוך סירופ פשוט: מערבבים יחד 1/2 כוס מים, סוכר, דבש, רום או קירש (אם משתמשים) בסיר קטן. מביאים לרתיחה, ואז להסיר מהחום ולהעביר לקערה; צמרמורת עד מוכן use.To הפוך שבבי שוקולד: ממיסים שוקולד וקיצור בסיר 1 ליטר על חום נמוך מאוד עד נמס וחלק, ערבוב לעתים קרובות.
יוצקים תערובת שוקולד למחבת כיכר מרופדת בנייר כסף. מקררים עד שהשוקולד יציב, בערך 2 שעות.
מניחים 1 חתיכת עוגה על מגש, ולאחר מכן קצפת צינור סביב קצה כדי ליצור גבול.
מורחים 1/3 של מילוי דובדבנים במרכז, ולאחר מכן מורחים יותר קצפת על גבי, מכסה מילוי דובדבן. למעלה עם שכבת עוגה אחרת; חזור על תהליך שכבות 2 פעמים נוספות עד שכבת העוגה האחרונה משמש. דק כפור את העוגה כולה עם קצפת להקפיא עד קצפת הוא מוצק, על 30 דקות. עוגת פרוסט עם הנותרים קצפת ומפזרים שבבי שוקולד.
מקשטים עם דובדבנים למעלה.