קושיבינוני
מוכן ב40 דק.
מנות2
ציון בריאות11
מגזין

עוגת הספגטי של אמא

עוגת הספגטי של אמא
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו את פשטידת הספגטי של אמא. המתכון הזה מכסה 22% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 33 גרם חלבון, 38 גרם שומן, ובסך הכל 637 קלוריות. מתכון זה משמש 2. גשו לסופר וקנו גבינת פרמזן, רוטב עגבניות, ביצה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בביצה אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש מסתורי כמו קינוח. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 49%. נסו הספגטי המיוחד של אמא, אמא הטובה ביותר אי פעם ספגטי & כדורי בשר, ו ספגטי של אמא עם רוטב בשר עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
מבשלים ספגטי לפי הוראות החבילה; מסננים. בקערה קטנה שלבו את הפסטה, הביצה וגבינת הפרמזן. לחץ על החלק התחתון ומעלה את הצדדים של 7 אינץ'. צלחת פאי או תבנית אפייה עגולה רדודה של 2 כוסות מצופה בתרסיס בישול; מניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
1/3 כוס רוטב הודו, מחומם1/3 כוס רוטב הודו, מחומם
עלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוטעלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוט
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
מפוררים נקניק למחבת קטנה; מוסיפים בצל. מבשלים על אש בינונית עד שהבשר כבר לא ורוד; מסננים. מערבבים פנימה את רוטב העגבניות, השמנת החמוצה והתיבול האיטלקי. כף לקרום.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית גבינת רומנו מגוררת1 כפית גבינת רומנו מגוררת
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
אופים, ללא כיסוי, ב-350 ניתנים להזזה למשך 15-20 דקות או עד לחימום.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
4
מפזרים גבינת מוצרלה; אופים 2-3 דקות יותר או עד שהגבינה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
פחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטותפחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטות
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
5
מגישים מיד.