עוגת הפודינג של אלביס
עוגת הפודינג של אלביס דורשת בערך 3 שעות ו-10 דקות מההתחלה ועד הסוף. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ-6 גרם חלבון, 11 גרם שומן ובסך הכל 320 קלוריות. תמורת 84 סנט למנה, המתכון הזה מכסה 8% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו תערובת עוגת בננה, חמאת בוטנים שמנת, חלב ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותה היום. אדם אחד מצא את המתכון הזה כבעל טעם ומשביע. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון די גרוע של 24%. מתכונים דומים: פודינג פודינג טבעוני של אלביס שמן, פודינג פודינג טבעוני של אלביס שמן ופודינג פודינג אלביס שמן (גרסת זוקו).
הוראות
בקערה קטנה, מקציפים חלב ופודינג לערבב במשך 2 דקות.
מניחים לעמוד במשך 2 דקות או עד להתייצבות רכה.
מעבירים ל-5 qt משומן. בישול איטי.
מכינים את בלילת העוגה לפי הוראות האריזה, מוסיפים חמאת בוטנים לפני הערבוב.
יוצקים על פודינג. מכסים ומבשלים על נמוך במשך 3 עד 3-1/2 שעות או עד שקיסם הננעץ ליד המרכז יוצא עם פירורים לחים.
מפזרים שבבי חמאת בוטנים; מכסים ומניחים לעמוד במשך 15-20 דקות או עד להמסה חלקית. למעלה עם צ'יפס בננה.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
קרם שרי, פורט ומוסקטו ד'אסטי הם אפשרויות מצוינות לעוגת פודינג. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. אתה יכול לנסות את NV Solera Cream Shery. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-17 דולר לבקבוק.
![NV Solera Cream Shery]()
NV Solera Cream Shery
ל-Solera Cream Shery יש גוון ענבר מבריק ונחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמלי מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחך מעוגל, שופע, בעל גוף בינוני עם סיומת ארוכה ומלאת טעם.