פשטידת הפיצה הטובה ביותר היא המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 3094 קלוריות, 184 גרם חלבון ו 209 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 1 מנות סועדים.. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 10 שעות ו-50 דקות. זה מובא לך על ידי Food.com. אם יש לך קמח תירס, גבינת מוצרלה, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. , אנו ממליצים לנסות גם : פיצה דיפ-דיש, פיצה דיפ-דיש, ו פיצה צלחת עמוקה.
איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 40 דולר.