עוגת הקוקוס של דודה קוני
צריך קינוח צמחוני? עוגת הקוקוס של דודה קוני יכולה להיות מתכון אדיר לנסות. מנה אחת מכילה עד 9 גר' של חלבון, 33 גרם של שומן, וסך הכל 582 קלוריות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. מתכון זה מ Allrecipes יש 5 אוהדים. זה יהיה להיט בחג היום האם שלך. לכו לחנות ותביאו את תמצית ונילן, קוקוס, קיצור ירקות מוצק, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -50 דקות. וזה די גרוע. מתכונים דומים: עוגת הקוקוס של דודה קוני, עוגת גזר קוקוס של דודה עדה, ו עוגיות קוקוס שיבולת שועל של דודה מירטל.
הוראות
מחממים תנור ל 300 מעלות F (150 מעלות C).
גריז מחבת צינור 10 אינץ'.
מערבבים קמח, מלח וסודה לשתייה בקערה.
היכו 1 1/2 כוס חמאה 3 כוסות סוכר עם מיקסר חשמלי בקערה גדולה עד אור ורך. התערובת צריכה להיות קלה יותר במידה ניכרת בצבע.
מקציפים ביצים אחת בכל פעם לתוך תערובת חמאה, ומאפשרים לכל ביצה להתמזג לחלוטין לפני הוספת הבא. לנצח שמנת חמוצה 1 כפית תמצית וניל עם הביצה האחרונה.
בהדרגה מערבבים תערובת קמח לתוך תערובת ביצה, ערבוב עד רק incorporated.
מקפלים ב 7 אונקיות קוקוס flaked, ערבוב בדיוק מספיק כדי לשלב באופן שווה.
יוצקים את הבלילה למחבת מוכנה.
אופים בתנור שחומם מראש עד שקיסם שיניים מוכנס למרכז יוצא נקי, כ -90 דקות. מגניב במחבת במשך 10 דקות לפני הסרת להתקרר לחלוטין על מתלה תיל.
להקציף חלב קורנפלור בסיר על חום בינוני עד התערובת הופכת עבה מאוד, ערבוב כל הזמן, על 5 דקות; להפריש להתקרר לחלוטין.
מקציפים 1 כוס סוכר, 1/2 כוס חמאה, וקיצור עם מיקסר חשמלי בקערה עד תערובת חלקה וקרם.
מקציפים ממרח חלב מקורר ו 2 כפיות תמצית וניל לתוך תערובת סוכר כדי להשיג ציפוי קל וקרם.
מורחים ציפוי על עוגה מקורר לחלוטין ומפזרים הנותרים 3 1/2 אונקיות flaked קוקוס על הזיגוג.