עוגת הרועים של השף ג'ון
פשטידת הרועים של השף ג'ון היא אולי המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 264 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 10 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מתכון זה של Allrecipes יש 160 אוהדים. אם יש לך תפוחי אדמה זהב יוקון, בשר טחון, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. אנשים רבים באמת אהבו את המאכל הסקוטי הזה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. , שהוא מוצק. נסו עוגת הרועים של השף ג'ון, הלזניה של השף ג'ון, ו סלט וולדורף של השף ג'ון (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים תפוחי אדמה cubed ושום בסיר גדול עם מספיק מים כדי לכסות. מביאים לרתיחה מעל חום גבוה; להפחית את החום בינוני-נמוך, לכסות, ומבשלים עד במכרז, על 20 דקות.
מחממים את התנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
בשר בקר טחון חום מעל חום בינוני במחבת. מערבבים בקמח, ערבוב עם טפטוף בשר.
מוסיפים מרק בשר בקר, קטשופ וירקות. מערבבים לשלב. לבשל במשך 5 דקות, עד עבה.
מעבירים תערובת בקר לתבשיל תבשיל חסין לתנור.
מסננים תפוחי אדמה ולרסק אותם קצת לפני הוספת 1/4 כוס גבינה מגוררת ושמנת חמוצה. מחית יחד עד חלקה.
כפית תפוחי אדמה על אמצע תערובת הבשר. עם מזלג, להפיץ תפוחי אדמה מהמרכז לקצוות כדי ליצור את השכבה העליונה.
מפזרים עם הנותרים 1/4 כוס גבינה מגוררת.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 20-25 דקות, או עד גבינה מותכת וזהב.
בואו מגניב 15 דקות לפני ההגשה.