עוגת השוקולד הגרמנית הטובה ביותר של בו
מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -40 דקות. . אם יש לך קמח, חלב התאדה, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: עוגת שוקולד לבן גרמנית, עוגת שוקולד גרמנית, ו עוגת שוקולד גרמנית.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). שמן וקמח שלושה 9 אינץ מחבתות אפייה.
מערבבים קמח, אבקת אפייה, ומלח יחד בקערה.
מניחים שוקולד לבן בקערה בטוחה במיקרוגל; מבשלים במיקרוגל גבוה עד מומס, ערבוב בין מרווחים של 30 שניות, עד חלקה.
היכו 1 1/4 כוס חמאה ו 2 1/4 כוסות סוכר יחד בקערה גדולה עד אור ורך. לנצח ב 5 חלמונים ביצה, אחד בכל פעם, עד incorporated. מערבבים שוקולד לבן מומס 1 כפית תמצית וניל עד מעורב באופן שווה. מקציפים תערובת קמח לתוך תערובת שוקולד חמאה-לבן, לסירוגין עם חלב חמאה, עד רק מעורבב.
לנצח את 5 חלבונים ביצה בקערה נפרדת עד פסגות נוקשות טופס. הרם את המקצף או להקציף ישר למעלה: החלבונים ביצה צריך ליצור שיא חד שמחזיק את צורתו. מקפלים חלבוני ביצה לתוך הבלילה עוגה. מחלקים את הבלילה בין שלוש מחבתות אפייה מוכנות.
אופים בתנור שחומם מראש עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז כל עוגה יוצא נקי, 35 עד 40 דקות. עוגות מגניב מחבתות במשך 10 דקות לפני העברת מתלה חוט להתקרר לחלוטין.
להקציף 4 חלמונים ביצה, התאדה חלב, ו 1 1/2 כפיות תמצית וניל בסיר גדול עד מעורבב היטב.
להוסיף 1 1/2 כוס סוכר לבן ו 3/4 כוס חמאה; לבשל על חום בינוני עד חום מעובה וזהוב, ערבוב כל הזמן, כ 12 דקות.
הסר מהחום. מערבבים קוקוס פקאן לתערובת ציפוי. מגניב לטמפרטורת החדר.
מניחים עוגה אחת על צלחת הגשה.
מורחים שכבה של ציפוי קוקוס על גבי עוגה.
מניחים עוגה שנייה על גבי שכבת ציפוי; מורחים עם שכבה של ציפוי קוקוס.
מניחים את העוגה האחרונה על גבי; כפור העליון וצדדים של עוגה עם זיגוג שנותר.