קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 40 דק.
מנות12
ציון בריאות5
מטבחיםאמריקאי
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת השוקולד הגרמנית הטובה ביותר של בו

עוגת השוקולד הגרמנית הטובה ביותר של בו
מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -40 דקות. . אם יש לך קמח, חלב התאדה, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: עוגת שוקולד לבן גרמנית, עוגת שוקולד גרמנית, ו עוגת שוקולד גרמנית.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). שמן וקמח שלושה 9 אינץ מחבתות אפייה.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
2
מערבבים קמח, אבקת אפייה, ומלח יחד בקערה.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייהאבקת אפייה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
מניחים שוקולד לבן בקערה בטוחה במיקרוגל; מבשלים במיקרוגל גבוה עד מומס, ערבוב בין מרווחים של 30 שניות, עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד לבןשוקולד לבן
ציוד שתשתמש בו
מיקרוגלמיקרוגל
קערהקערה
4
היכו 1 1/4 כוס חמאה ו 2 1/4 כוסות סוכר יחד בקערה גדולה עד אור ורך. לנצח ב 5 חלמונים ביצה, אחד בכל פעם, עד incorporated. מערבבים שוקולד לבן מומס 1 כפית תמצית וניל עד מעורב באופן שווה. מקציפים תערובת קמח לתוך תערובת שוקולד חמאה-לבן, לסירוגין עם חלב חמאה, עד רק מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
תמצית ונילתמצית וניל
שוקולד לבןשוקולד לבן
חלב-חמאהחלב-חמאה
חלמון ביצהחלמון ביצה
חמאהחמאה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
5
לנצח את 5 חלבונים ביצה בקערה נפרדת עד פסגות נוקשות טופס. הרם את המקצף או להקציף ישר למעלה: החלבונים ביצה צריך ליצור שיא חד שמחזיק את צורתו. מקפלים חלבוני ביצה לתוך הבלילה עוגה. מחלקים את הבלילה בין שלוש מחבתות אפייה מוכנות.
מרכיבים שתצטרך
חלבוניםחלבונים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
מקציףמקציף
קערהקערה
6
אופים בתנור שחומם מראש עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז כל עוגה יוצא נקי, 35 עד 40 דקות. עוגות מגניב מחבתות במשך 10 דקות לפני העברת מתלה חוט להתקרר לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
קיסמיםקיסמים
מתלה תילמתלה תיל
תנורתנור
7
להקציף 4 חלמונים ביצה, התאדה חלב, ו 1 1/2 כפיות תמצית וניל בסיר גדול עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
חלב מתאדהחלב מתאדה
תמצית ונילתמצית וניל
חלמון ביצהחלמון ביצה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
מקציףמקציף
8
להוסיף 1 1/2 כוס סוכר לבן ו 3/4 כוס חמאה; לבשל על חום בינוני עד חום מעובה וזהוב, ערבוב כל הזמן, כ 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סוכר מגורעןסוכר מגורען
חמאהחמאה
9
הסר מהחום. מערבבים קוקוס פקאן לתערובת ציפוי. מגניב לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
ציפויציפוי
קוקוסקוקוס
פקאניםפקאנים
10
מניחים עוגה אחת על צלחת הגשה.
11
מורחים שכבה של ציפוי קוקוס על גבי עוגה.
מרכיבים שתצטרך
ציפויציפוי
קוקוסקוקוס
מורחיםמורחים
12
מניחים עוגה שנייה על גבי שכבת ציפוי; מורחים עם שכבה של ציפוי קוקוס.
מרכיבים שתצטרך
ציפויציפוי
קוקוסקוקוס
מורחיםמורחים
13
מניחים את העוגה האחרונה על גבי; כפור העליון וצדדים של עוגה עם זיגוג שנותר.
מרכיבים שתצטרך
ציפויציפוי