קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת התפוחים של מארי הלן

עוגת התפוחים של מארי הלן
עוגת התפוחים של מארי הלן היא צמחוני קינוח. מנה אחת מכילה 293 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 13 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מתכון זה מ Epicurious יש 1209 אוהדים. אם יש לך קמח, אבקת אפייה, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: עוגת התפוחים של מארי הלן, עוגת התפוחים של מארי הלן, ו עוגת שאטו דה ורסאי ורוז למארי אנטואנט.

הוראות

1
מרכז מתלה בתנור ומחמם מראש את התנור ל 350 מעלות F. חמאה בנדיבות מחבת 8 אינץ ' springform ולשים אותו על תבנית אפייה מרופדת עם מחצלת אפיית סיליקון או נייר קלף ולשים את springform על זה.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
פטרוזיליה עלים שטוחים קצוצים, חופן נדיב 1 או 2פטרוזיליה עלים שטוחים קצוצים, חופן נדיב 1 או 2
פלפל קלוי ועירית נוספתפלפל קלוי ועירית נוספת
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
2
לטאטא את הקמח, אבקת אפייה, ומלח יחד בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
לקלף את התפוחים, לחתוך אותם לשניים ולהסיר את הליבות.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
4
חותכים את התפוחים לחתיכות 1 עד 2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
5
בקערה בינונית, לנצח את הביצים עם מקצף עד שהם קצף.
מרכיבים שתצטרך
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
6
יוצקים את הסוכר ומקציפים במשך דקה בערך כדי להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
7
להקציף ברום ווניל.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
דבש הדריםדבש הדרים
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
8
לטאטא במחצית הקמח וכאשר הוא משולב, להוסיף חצי חמאה מומסת, ואחריו שאר הקמח והחמאה הנותרת, ערבוב בעדינות אחרי כל תוספת, כך שיש לך חלקה, עבה למדי הבלילה. עבור למרית גומי וקפל את התפוחים, הופך את הפרי כך שהוא מצופה בבלילה. לגרד את התערובת למחבת ולתקוע אותו סביב קצת עם המרית כך שזה אפילוish.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקתגבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
9
החלק את המחבת לתוך התנור ואופים במשך 50 עד 60 דקות, או עד העליון של העוגה הוא חום זהוב וסכין מוכנס עמוק לתוך המרכז יוצא נקי; העוגה עשויה למשוך מן הצדדים של המחבת.
ציוד שתשתמש בו
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקתגבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
10
העברה למתקן קירור ולתת לנוח במשך 5 דקות.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
11
בזהירות להפעיל סכין קהה סביב הקצוות של העוגה ולהסיר את הצדדים של מחבת springform. (פתח את springform לאט, ולפני שהוא נפתח באופן מלא, לוודא שאין שום תפוחים דבוקים אליו.) לאפשר את העוגה להתקרר עד שהוא רק מעט חם או בטמפרטורת החדר. אם אתה רוצה להסיר את העוגה מהחלק התחתון של מחבת springform, לחכות עד העוגה הוא כמעט מקורר, ולאחר מכן להפעיל מרית ארוכה בין העוגה והמחבת, לכסות את החלק העליון של העוגה עם פיסת נייר קלף או שעווה, ולהפוך אותו על מדף. בזהירות להסיר את החלק התחתון של המחבת ולהפוך את העוגה על צלחת הגשה.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
פלפל קלוי ועירית נוספתפלפל קלוי ועירית נוספת
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
12
הגשה
13
העוגה יכולה להיות מוגשת חמה או בטמפרטורת החדר, עם או בלי קצפת רכה, קרם כבד ממותק בקושי או כפית של גלידה. מארי הלן הגישה את העוגה שלה עם גלידת קינמון וזה היה שילוב נהדר.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
גלידת מקל מנטה, מרוככתגלידת מקל מנטה, מרוככת
קמח לכל מטרה, בתוספת קמח ספסלקמח לכל מטרה, בתוספת קמח ספסל
14
אחסון
15
העוגה תשמור על כ 2 ימים בטמפרטורת החדר, על פי בעלי, מקבל יותר מנחם עם כל יום שעובר. כמה זמן אתה שומר את העוגה, עדיף לא לכסות אותו-זה לח מדי. השאירו את העוגה על הצלחת שלה ופשוט לחצו על חתיכת ניילון נצמד או נייר שעווה כנגד המשטחים החתוכים.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'