עוגת זנגביל עם ציפוי מייפל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת זנגביל עם ציפוי מייפל. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 905 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 43 גרם שומן. והוא יספק כ 10 מנות. אם יש לכם רסק תפוחים, מלח, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. נסו עוגת מייפל עם ציפוי סירופ מייפל, עוגת ג'ינג'ר עם ציפוי ג' ינג'ר גבישי, ו עוגת תפוחים עם ציפוי מייפל (מתכונים דומים).
הוראות
הפוך עוגה: מחממים תנור ל 177°. גריז שני מחבתות עגולות 9 אינץ ' וקו עם קלף.
לטאטא חלב חמאה, שמן, ביצים, סוכר, רסק תפוחים ומולסה בקערה גדולה עד חלקה. לנפות מרכיבים יבשים על גיליון נייר שעווה.
הוסף לתערובת חלב חמאה, ערבוב לשלב.
מחלקים את הבלילה בין מחבתות ואופים במרכז התנור עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי, כ -20 עד 25 דקות.
בואו להתקרר במחבת במשך 10 דקות, ולאחר מכן להתהפך על מתלה להתקרר לחלוטין. (ניתן לעשות יום אחד קדימה. לעטוף פלסטיק ולאחסן בטמפרטורת החדר.)
הפוך ציפוי: בקערה עם מיקסר חשמלי, להכות חמאה עד חלקה וקרם. לאט להוסיף סוכר, מכות כל הזמן.
מוסיפים סירופ ותמצית (אם משתמשים), מכים עד לשלב טוב.
להרכיב עוגה:להזמין 1/4 כוס של ציפוי.
מניחים שכבת עוגה אחת על צלחת הגשה.
מורחים עם 1 כוס נדיבה של ציפוי; העליון עם שכבת העוגה השנייה.
מורחים שאריות זיגוג על גבי וצדדים של עוגה. צ ' יל במשך 2 שעות או לילה.
אם העוגה הייתה בקירור בין לילה, להביא לטמפרטורת החדר.
מורחים מנה של זיגוג שמור על עוגיות זנגביל בחנות קנה כדי לתקוע אותם לעוגה (או להפוך את העוגיות שלך).