קושיבינוני
מוכן ב15 דק.
מנות10
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת זנגביל עם ציפוי מייפל

עוגת זנגביל עם ציפוי מייפל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת זנגביל עם ציפוי מייפל. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 905 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 43 גרם שומן. והוא יספק כ 10 מנות. אם יש לכם רסק תפוחים, מלח, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. נסו עוגת מייפל עם ציפוי סירופ מייפל, עוגת ג'ינג'ר עם ציפוי ג' ינג'ר גבישי, ו עוגת תפוחים עם ציפוי מייפל (מתכונים דומים).

הוראות

1
הפוך עוגה: מחממים תנור ל 177°. גריז שני מחבתות עגולות 9 אינץ ' וקו עם קלף.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
לטאטא חלב חמאה, שמן, ביצים, סוכר, רסק תפוחים ומולסה בקערה גדולה עד חלקה. לנפות מרכיבים יבשים על גיליון נייר שעווה.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
4 כוסות קמח חיטה4 כוסות קמח חיטה
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
הוסף לתערובת חלב חמאה, ערבוב לשלב.
מרכיבים שתצטרך
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
4
מחלקים את הבלילה בין מחבתות ואופים במרכז התנור עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי, כ -20 עד 25 דקות.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
בואו להתקרר במחבת במשך 10 דקות, ולאחר מכן להתהפך על מתלה להתקרר לחלוטין. (ניתן לעשות יום אחד קדימה. לעטוף פלסטיק ולאחסן בטמפרטורת החדר.)
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
הפוך ציפוי: בקערה עם מיקסר חשמלי, להכות חמאה עד חלקה וקרם. לאט להוסיף סוכר, מכות כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות בגודל ביס של סקיטלססוכריות בגודל ביס של סקיטלס
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
7
מוסיפים סירופ ותמצית (אם משתמשים), מכים עד לשלב טוב.
מרכיבים שתצטרך
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
8
להרכיב עוגה:להזמין 1/4 כוס של ציפוי.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות בגודל ביס של סקיטלססוכריות בגודל ביס של סקיטלס
9
מניחים שכבת עוגה אחת על צלחת הגשה.
10
מורחים עם 1 כוס נדיבה של ציפוי; העליון עם שכבת העוגה השנייה.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות בגודל ביס של סקיטלססוכריות בגודל ביס של סקיטלס
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
11
מורחים שאריות זיגוג על גבי וצדדים של עוגה. צ ' יל במשך 2 שעות או לילה.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות בגודל ביס של סקיטלססוכריות בגודל ביס של סקיטלס
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
12
אם העוגה הייתה בקירור בין לילה, להביא לטמפרטורת החדר.
13
מורחים מנה של זיגוג שמור על עוגיות זנגביל בחנות קנה כדי לתקוע אותם לעוגה (או להפוך את העוגיות שלך).
מרכיבים שתצטרך
48 סוכריות בגודל ביס של Skittles48 סוכריות בגודל ביס של Skittles
סוכריות בגודל ביס של סקיטלססוכריות בגודל ביס של סקיטלס
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה