קושיבינוני
מוכן ב15 דק.
מנות10
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת זנגביל עם ציפוי מייפל

עוגת זנגביל עם ציפוי מייפל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת זנגביל עם ציפוי מייפל. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 905 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 43 גרם שומן. והוא יספק כ 10 מנות. אם יש לכם רסק תפוחים, מלח, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. נסו עוגת מייפל עם ציפוי סירופ מייפל, עוגת ג'ינג'ר עם ציפוי ג' ינג'ר גבישי, ו עוגת תפוחים עם ציפוי מייפל (מתכונים דומים).

הוראות

1
הפוך עוגה: מחממים תנור ל 177°. גריז שני מחבתות עגולות 9 אינץ ' וקו עם קלף.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
2
לטאטא חלב חמאה, שמן, ביצים, סוכר, רסק תפוחים ומולסה בקערה גדולה עד חלקה. לנפות מרכיבים יבשים על גיליון נייר שעווה.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
2 קליפות מאפה לא אפויות (9 אינץ')2 קליפות מאפה לא אפויות (9 אינץ')
4 כוסות קמח חיטה4 כוסות קמח חיטה
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
3
הוסף לתערובת חלב חמאה, ערבוב לשלב.
מרכיבים שתצטרך
2 קליפות מאפה לא אפויות (9 אינץ')2 קליפות מאפה לא אפויות (9 אינץ')
4
מחלקים את הבלילה בין מחבתות ואופים במרכז התנור עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי, כ -20 עד 25 דקות.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
5
בואו להתקרר במחבת במשך 10 דקות, ולאחר מכן להתהפך על מתלה להתקרר לחלוטין. (ניתן לעשות יום אחד קדימה. לעטוף פלסטיק ולאחסן בטמפרטורת החדר.)
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
הפוך ציפוי: בקערה עם מיקסר חשמלי, להכות חמאה עד חלקה וקרם. לאט להוסיף סוכר, מכות כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
7
מוסיפים סירופ ותמצית (אם משתמשים), מכים עד לשלב טוב.
מרכיבים שתצטרך
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
8
להרכיב עוגה:להזמין 1/4 כוס של ציפוי.
מרכיבים שתצטרך
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
9
מניחים שכבת עוגה אחת על צלחת הגשה.
10
מורחים עם 1 כוס נדיבה של ציפוי; העליון עם שכבת העוגה השנייה.
מרכיבים שתצטרך
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
11
מורחים שאריות זיגוג על גבי וצדדים של עוגה. צ ' יל במשך 2 שעות או לילה.
מרכיבים שתצטרך
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
12
אם העוגה הייתה בקירור בין לילה, להביא לטמפרטורת החדר.
13
מורחים מנה של זיגוג שמור על עוגיות זנגביל בחנות קנה כדי לתקוע אותם לעוגה (או להפוך את העוגיות שלך).
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים