עוגת חומץ
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת חומץ. מנה אחת מכילה 202 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 8 גרם שומן. והוא מספק כ 10 מנות . גשו לסופר וקנו סוכר, ביצים, מים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה מ Epicurious יש 28 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: עוגת חמאה, עוגת דובדבנים, ו עוגת אפרסק מיושנת.
הוראות
מרדדים חצי בצק בצק מאפה (שארית רזרבה לשימוש נוסף) על משטח מקומח קלות עם מערוך מקומח לתוך סיבוב 12 אינץ'. להתאים את הבצק למחבת טארט ו לקצץ עודף, עוזב 1/2 אינץ ' overhang. מקפלים overhang פנימה ולחץ על צד של מחבת כדי ליצור שפה המשתרעת 1/4 אינץ ' מעל מחבת. זין תחתון של פגז בכל רחבי עם מזלג וצינה 15 דקות.
פגז קו עם רדיד ולמלא עם משקולות עוגה.
אופים באמצע התנור עד הקצה הוא זהב חיוור הצדדים נקבעים, על 20 דקות.
הסר משקולות רדיד ואופים פגז עד התחתונה הוא זהב, 8 עד 10 דקות יותר.
לטאטא יחד ביצים וסוכר 1/4 כוס בקערה עד מעורבב היטב.
לטאטא יחד קמח הנותרים 3/4 כוס סוכר בסיר כבד 1 ליטר, ולאחר מכן לטאטא במים וחומץ. מביאים לרתיחה, מקציפים עד שהסוכר מומס.
מוסיפים לתערובת ביצים בזרם איטי, מטאטא כל הזמן.
יוצקים מילוי לסיר ומבשלים מעל חום מתון, ערבוב כל הזמן עם כף עץ, עד מילוי מעילים בחזרה של כף ואוגרים 79° על מדחום מיידי לקרוא, 12 עד 15 דקות. (לא להרתיח.) מיד לשפוך מילוי לתוך אמצעי זכוכית 2 כוס. אם קליפת העוגה אינה מוכנה, לכסות את פני השטח של מילוי עם סיבוב של נייר שעווה.
להפחית את טמפרטורת התנור ל 177°, ואז לשפוך מילוי חם לתוך קליפת עוגה אפויה באמצע התנור לכסות את קצה הקרום עם מגן עוגה או לסכל (כדי למנוע overbrowning).
לאפות עוגה עד מילוי מוגדר, 15 עד 20 דקות, ואז מגניב לחלוטין במחבת על מדף. אבק באופן שווה עם קינמון.