עוגת חלב-חמאה עם אגסים של ריזלינג-שלוקים עשויה להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. מנה אחת מכילה 542 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 17 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -40 דקות. אם יש לכם קרם fraîche, מלח, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: עוגת חלב-חמאה עם אגסים של ריזלינג, ריזלינג אגסים עלומים עם קרם הל, ו אגסים ריזלינג מתוקים.
הוראות
1
מחממים התנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
חמאה מחבת עוגה 9 אינץ 'ו בשורה אותו עם סיבוב 9 אינץ' של נייר קלף. חמאה נייר קלף.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייה
טופס עוגה
3
בקערה, לנפות יחד את קמח העוגה, אבקת אפייה ומלח. בקערה גדולה, באמצעות מערבל כף יד, להכות את החמאה עם שני הסוכרים במהירות בינונית גבוהה עד אור ורך.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייה
קמח עוגה
חמאה
מלח
ציוד שתשתמש בו
בלנדר
קערה
4
מוסיפים את החלמונים, אחד בכל פעם, מכים היטב בין תוספות. לנצח את גרידת לימון תמצית וניל. במהירות נמוכה, לסירוגין לנצח את תערובת הקמח ואת חלב החמאה עד כמעט מעורבב. עם מרית גומי, לסיים לקפל את התערובת יחד רק עד חלקה. לגרד את הבלילה לתוך המחבת מוכן ואופים במשך כ 35 דקות, עד בודק עוגה מוכנס במרכז יוצא נקי.
מרכיבים שתצטרך
תמצית וניל
חלב-חמאה
גרידת לימון
קמח לכל מטרה
חלמון ביצה
ציוד שתשתמש בו
תנור
מרית
מחבת
5
מעבירים את העוגה למתלה כדי להתקרר לחלוטין.
6
פיל וחצי את האגסים. עם כפית, לגרוף את הליבות ולהשליך. בסיר גדול, לשלב את ריזלינג, מים, סוכר, שעועית וניל וזרעים, גרידה כתומה וכוכב תרמילי אניס. מביאים לרתיחה, ערבוב כדי לפזר את הסוכר.
מרכיבים שתצטרך
שעועית וניל
גרידה כתומה
כוכב אניס
ריזלינג
אגס
זרעים
סוכר
מים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
7
מוסיפים את חצאי האגס ומבשלים על חום מתון, הופכים פעם אחת, עד למכרז, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אגס
8
להעביר את האגסים לצלחת גדולה. השליכו את הכוכב אניס, שעועית וניל וגרידת תפוזים. מרתיחים את הנוזל הלא חוקי ריזלינג על חום גבוה עד מופחת 1 כוס וסירופ, על 15 דקות. כאשר האגסים התקררו, לחתוך אותם לאורכו 1/3 אינץ ' עבה.
מרכיבים שתצטרך
שעועית וניל
גרידה כתומה
כוכב אניס
ריזלינג
אגס
9
בקערה קטנה, לשלב את frache crme, תמצית וניל, זרעי וניל וסוכר' ממתקים.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכר
תמצית וניל
וניל
זרעים
ציוד שתשתמש בו
קערה
10
Unmold העוגה על צלחת לקלף את הנייר.
11
חותכים את העוגה לתוך 10 טריזים ולהעביר צלחות.
12
מניחים חצי אגס פרוס לצד כל פרוסת עוגה. כף כמה סירופ ריזלינג על העוגה, העליון עם כמה קרם וניל ומגישים.