מהפך קציץ בשר בריא יותר עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 312 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 14 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 105 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו שמן זית, שום, גבינת פרמזן ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו מהפך קציץ בשר בריא, בריא יותר מחבת עוף פרמזן והזדמנות לזכות $50,000 מטבח מהפך, ו בשר הודו בריא יותר עם זיגוג עגבניות (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל-350F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
מחממים שמן זית במחבת חתוכה על אש בינונית גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
ציוד שתשתמש בו
מחבת
3
מוסיפים את הקישואים, הבצלים והשום.
מרכיבים שתצטרך
קישואים
שום
בצל
4
מפזרים מלח ופלפל. לטגן במשך כ 5 דקות או עד בצל מתרככים. הניחו את התערובת בצד להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
בצל
5
בקערה משלבים את כל מרכיבי קציץ הבשר, כולל תערובת הירקות המקורר עם קמצוץ טוב של מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
ירק
ציוד שתשתמש בו
קערה
6
עובש לתוך כיכר ב 9x13 מרוסס או משומן זכוכית, תבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
7
בקערה קטנה, מקציפים יחד את הקטשופ, רוטב ווסטרשייר וסוכר חום.
מרכיבים שתצטרך
רוטב ווסטרשייר
סוכר חום
קטשופ
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
8
מברישים את התערובת על כל כיכר הלחם.
9
אופים את קציץ הבשר במרכז התנור שנחשף במשך 50 עד 60 דקות. אתה יודע שזה נעשה כאשר מדחום מיידי מוכנס במרכז הכיכר מגיע 74°.