, המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 6 גר' של חלבון, 16 גרם של שומן, וסך הכל 385 קלוריות. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-3 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם סוכר חום, קמח, חמאהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 דקות. נסו עוגת חמאה עם שוקולד חמאה גאנש, עוגת דלעת חמאה עם ציפוי ריבת חלב, ו ביסקוויט ריבת חלב עם פירורי ריבת חלב (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות F. יש את כל המרכיבים מרנג הניח ומוכן ללכת-תצטרך לעשות את זה מהר.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
לטאטא את 3 חלמונים יחד בקערה. בקערה שנייה, לטאטא קמח עם חצי חלב חם, עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
זנים של פטריות
לוראן מטבח מקצועי®
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
לטאטא את חלמונים ביצה מוכה ואת המלח לתוך תערובת חלב / קמח, ולאחר מכן לטאטא את הכוס הנותרת של חלב. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
זנים של פטריות
לוראן מטבח מקצועי®
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
4
מניחים את החמאה בסיר ולרכך אותו קצת מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
5
מוסיפים את הסוכר החום ומקציפים או מערבבים בערך 2 דקות או עד שהחמאה נמסה והסוכר מומס.
מרכיבים שתצטרך
דיאט קרם סודה
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
6
לטאטא את תערובת החלב לסיר. המשך לטאטא כל הזמן על חום בינוני עד שהתערובת מתעבה ובועות-זה צריך לקחת רק 2-3 דקות. לאחר בועות גדולות להתחיל ליצור, להמשיך לטאטא עבורעוד - 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
7
הסר מהחום ומערבבים את הוניל.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
8
יוצקים את המילוי החם לתוך הקרום. הפוך מרנג במהירות, כך שאתה יכול לשים אותו על המילוי בזמן שהוא חם (הם אומרים שזה עוזר למנוע בכי).תכין מקצפת. לנצח חלבונים ביצה קרם של טרטר עד פסגות נוקשות רק מתחילים להיווצר. לנצח את הוניל, ואז לאט לאט לנצח את הסוכר. לגרד תערובת על מילוי חם ואופים ב 350 במשך 10-15 דקות או עד השחמה קלה.
מרכיבים שתצטרך
קרם טרטר
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
ציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
צנצנת שימור פטל ללא גרעינים
ליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
9
בואו עוגה להתקרר בטמפרטורת החדר במשך שעה, ולאחר מכן להעביר למקרר להתקרר במשך 4 שעות או עד שנקבע.