עוגת חמאה®
עוגת Butterfinger® דורשת כ 1 שעה ו -45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון ואינו מכיל גלוטן, מגיש 15 . יש קינוח זה 509 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 18 גרם של שומן למנה. גשו לסופר וקנו ציפוי מוקצף, ציפוי לקינוח פאדג', חלב מרוכז ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . וזה די גרוע. נסו עוגת חמאה, עוגת חמאה, ו עוגת פוק חמאת בוטנים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז 9x13 אינץ תבנית אפייה.
מערבבים את העוגה לערבב, מים, שמן, וביצים יחד בקערה; לשפוך לתוך תבנית אפייה מוכנה.
אופים בתנור שחומם מראש עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז העוגה יוצא נקי, 28 עד 30 דקות. מיד לתקוע חורים בעוגה באמצעות שיפוד או קש.
יוצקים חלב מרוכז ממותק, פאדג ' חם וקרמל על עוגה. אפשר עוגה להתקרר, על 1 שעה.
מורחים ציפוי מוקצף על עוגה מקוררת ומפזרים סוכריות חמאת בוטנים כתוש. מקררים עד ההגשה.