פיצה בולונז יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. מנה אחת מכילה 1079 קלוריות, 69 גרם חלבון ו 78 גרם שומן. אם יש לכם מוצרלה, גזר, יין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב היין האדום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת שוקולד יין אדום # SundaySupper כקינוח. מתכונים דומים: חברת פיצה סיציליאנית מקורית קלאמרי בולונז, נגיסות פיצה בטטה עם עדשים בולונז, ו Ragù alla bolognese (רוטב בולונז).
הוראות
1
מחממים את התנור ל 450 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
לחם מפוצל לאורך ולאחר מכן לחתוך לשניים שוב חלול החוצה חלק הקרביים של הלחם. לחם פריך קל בתנור, 5 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פריכיות
רכז לימונדה מופשר, מחולק
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
תסיר את הלחם ותחליף את המטגן.
מרכיבים שתצטרך
רכז לימונדה מופשר, מחולק
ציוד שתשתמש בו
לחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשה
4
מחממים מחבת לא דביקה מעל חום בינוני עד גבוה.
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
5
מוסיפים שמן זית כתית מעולה, 1 סיבוב של המחבת.
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
6
מוסיף את pancetta, לדקלם דקה בערך, להוסיף את הבשר לשבור אותו לתוך שכבה אפילו.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת סוכר, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
7
תן את הבשר caramelize 1 עד 2 דקות ללא ערבוב. לשבור אותו לחתיכות קטנות וחום היטב.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
8
מוסיפים שום, בצל וגזר ועונה עם הרבה פלפל גס, קצת מלח, ווסטרשייר ו allspice ואז לבשל 10 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
12 עד 16 לחמניות סנדוויץ'
1/2 C סוכר מגורען (טורבינדו או סוכר קנים אורגני)
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות
8 (U-12) שרימפס
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
9
מוסיפים יין ומגרדים חתיכות מחבת.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
10
להוסיף מלאי ולשחרר את התערובת קצת.
מרכיבים שתצטרך
1 כף גדושה פלפל לבן
11
מוסיפים עגבניות ופטרוזיליה וחום דרך, 1 עד 2 דקות. למלא לחמים העליון עם שכבה דקה של מוצרלה ומפזר של פרמזן או רומנו. לצלות את הפיצות כדי להמיס גבינה. מעל כל פיצה בנדיבות עם בזיליקום ומגישים (עם מזלג וסכין).
מרכיבים שתצטרך
נמס גבינה
תפוח אדמה נא מגורר
10 צ'ילי סרנו, גבעול, קצוץ גס
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
1 בצל אדום, קוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך