עוגת חמאה דביקה שוקולד
מתכון זה מספק 20 מנות. עם 281 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 10 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו חמאה, תערובת עוגת שוקולד, גבינת שמנת ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו עוגת שוקולד דביק וחמאה, עוגת שוקולד דביק וחמאה, ו שוקולד צ'יפס דביק חמאה עוגה (מתכונים דומים).
הוראות
גריז 9x13 אינץ מחבת ולהניח בצד. מחממים את התנור ל-350 אף.
במערבל לעמוד מצויד מצורף ההנעה, לערבב יחד את תערובת העוגה, חמאה מומסת, 1 כפית וניל, ו 2 ביצים במהירות בינונית עד שהוא יוצר בצק רך, מלוכד. אם תרצו, תוכלו להוסיף 1/4 כוס אגוזים או פצפוצי שוקולד כדי להוסיף מעט ניגודיות טעם ומרקם.
הסר את הבצק מן המיקסר; אתה לא צריך לנקות את הקערה או את המקצף, אתה יכול פשוט להשתמש מחדש עבור המילוי. לטפוח את הבצק למחבת מוכנה, עם "שפה" קלה על הצדדים של כחצי אינץ ' כדי להכיל את הבלילה גבינת שמנת, אשר יהיה שפך על גבי קרום זה.
לנפות יחד את הסוכר של ממתקים אבקת קקאו; להגדיר בצד לרגע.
חזרה בקערת הערבוב, לנצח את גבינת שמנת רכה עד רכות, על 2 דקות במהירות בינונית.
מוסיפים את 2 הביצים הנותרות ואת 1 כפית וניל הנותרים, וממשיכים לערבב במהירות בינונית עד incorporated, על דקה יותר.
מוסיפים את הסוכר של הקונדיטוריה ואת אבקת הקקאו לאט לאט, עוצרים מדי פעם כדי לגרד את הצדדים של הקערה עם מרית גומי, עד שכל זה נוספה והתערובת חלקה וקרם.
יוצקים את הבלילה לתוך קרום ההמתנה.
אופים במשך 40-45 דקות, או עד העליון יש לסיים משעמם (אם כמה סדקים נוצרו על גבי, זה בסדר. פשוט תמלאי את זה עם קצפת או סוכר של ממתקים. זה עדיין יהיה טעם בסדר).
להעביר את המחבת כולה מתלה חוט מגניב (לא להסיר את העוגה מחבת האפייה).
תן מגניב לחלוטין, ואז לחתוך לריבועים לשרת.