עוגת חמאה של מיליונר
מתכון זה מספק 24 מנות. עם 295 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 14 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -30 דקות. אם יש לך שוקולד למחצה, סוכר, שמנת כבדה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו עוגת חמאה של מיליונר, עוגת חמאה מיליונרית, ו עוגיות חמאה מומליונריות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 350 מעלות F. קו 9 על ידי 13 אינץ תבנית אפייה עם קלף או נייר שעווה. במערבל מצויד מצורף משוט (או באמצעות מערבל יד), קרם 8 אונקיות חמאה עד רך.
מוסיפים 1/2 כוס הסוכר ומערבבים עד incorporated.
בקערה נפרדת, מערבבים יחד את הקמח ואת קורנפלור.
מוסיפים את המרכיבים היבשים לתערובת החמאה ומערבבים במהירות נמוכה רק עד שהמרכיבים משולבים והבצק מתחבר. להפוך את הבצק על משטח עבודה משוריין ללוש אותו 5 עד 10 פעמים, כדי להביא את הבצק יחד להחליק אותו. קמח מחדש את משטח העבודה שלך. עם מערוך, לגלגל את הבצק החוצה כדי להתאים את מחבת הסדין. כדי להעביר למחבת הסדין, לגלגל את הבצק על המערוך, להרים אותו, ולגלגל לתוך המחבת. באמצעות משיכות קלות של המערוך, מגלגלים את הבצק לפינות ולקצוות של המחבת, ומגלגלים כל בליטות (או לוחצים על הבצק המתגלגל ביסודיות לתוך המחבת עם האצבעות). דקור את הלחם בכל רחבי עם מזלג כדי למנוע כל אבזם או מתכווץ.
אופים במרכז התנור במשך 15 דקות. לאחר 15 דקות, לסובב את המחבת ולדפוק אותו פעם אחת נגד מתלה התנור, כדי להבטיח אפילו בישול משטח שטוח.
אופים 10 עד 15 דקות יותר, עד השחמה קלה מאוד.
יוצקים את הנותרים 2 1/2 כוסות סוכר למרכז סיר עמוק. בזהירות לשפוך את המים סביב הסוכר, מנסה לא להתיז כל סוכר על הצדדים של המחבת. אל תערבבו; בעדינות לצייר את האצבע דרך מרכז הסוכר פעמיים, מה שהופך את הצלב, כדי להרטיב אותו. מעל חום בינוני-גבוה, להביא לרתיחה בלי לערבב. להפחית את החום לרתיחה מהירה ומבשלים מבלי לערבב עד ענבר קרמל בצבע, 10 עד 20 דקות. מיד להסיר מן החום ומערבבים 2 כפות חמאה עם כף עץ. לאט ובזהירות לשפוך את הקרם הפושר, ערבוב לאט אבל כל הזמן (זה יהיה בועה למעלה עלול להתיז).
יוצקים מעל עוגיות אפויות להחליק את החלק העליון.
מקום במקרר, חשוף, להקשיח מעט.
כאשר הקרמל יש להגדיר, להמיס את השוקולד בחלק העליון של דוד כפול (או בקערת ערבוב) להגדיר על מים מבעבעים בקושי, ערבוב לעתים קרובות. מערבבים בשמן צמחי (זה יהפוך את השוקולד פחות שביר כאשר הוא מתקשה).
יוצקים על קרמל מקורר להתפשט במהירות עם החלק האחורי של מרית או כף כדי לכסות את כל פני השטח.
בואו להתקרר במחבת. עם סכין כבדה, חתוך לתוך 1 1/2-by-3 אינץ ' ברים. לאחסן במיכל אטום.