קסדיות שעועית מטוגנות הוא מתאבן המשמש 4. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 19 גרם חלבון 17 גרם של שומן, וסך הכל 434 קלוריות. אם יש לך זרעי כמון, בצל, שיני שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. עם כפית ציון של 88% המנה הזו מעולה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו קסדיות שעועית ותירס מטוגנות, בוריטוס שעועית מטוגנת, ו נאצ'וס שעועית מטוגנת מחדש.
הוראות
1
מחממים את השמן במחבת גדולה ומבשלים את הבצל והשום במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צרור תרד טרי (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מוסיפים את הכמון ומבשלים 1 דקות יותר. טיפ בשעועית, פפריקה וקמצוץ מים. באמצעות מחית תפוחי אדמה, לשבור את השעועית כפי שהם חמים דרך לעשות מחוספס טהור. עונה בנדיבות.
מרכיבים שתצטרך
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
¼ כפית אורגנו
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
מרסק תפוחי אדמה
3
מורחים את השעועית המטוגנת מחדש על 4 של טורטיות ולפזר על הגבינה כוסברה. כף מעל סלסה, ואז למעלה עם טורטיות שנותרו לעשות 4 כריכים. נגב את המחבת בנייר מטבח וחזור לחום או מחמם מחבת מחבת. מבשלים כל כריך עבור 1-2 דקות בכל צד עד טורטיות פריך וזהוב והגבינה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
שעועית מטוגנת
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר
רוטב חמוציות, להגשה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
סכין חיתוך (להשתמש עם מבוגר)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מגישים חם, לחתוך פלחי, עם סלסה נוספת שמנת חמוצה לטבילה.
Quesadilla עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. סנדי סנפורד ובנדיקט פינו נואר עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 65 דולר לבקבוק.