קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות16
ציון בריאות1
מגזין

עוגת חמאת בוטנים שוקולד עם גנאש מריר-מתוק

עוגת חמאת בוטנים שוקולד עם גנאש מריר-מתוק
עוגת חמאת בוטנים שוקולד עם גנאש מריר-מתוק עשויה להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. והוא יספק כ 16 מנות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 6 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 308 קלוריות. גשו לסופר וקנו חמאה, שוקולד מריר, סוכר חום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו עוגיות חמאת בוטנים עם ציפוי שוקולד-מתוק-מריר של גנאש, 4 שכבת עוגת בראוני שוקולד עם ציפוי חמאת בוטנים וגנש שוקולד, ו עוגת שוקולד ענקית עם גנאש שוקולד מריר ואדי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
למסיבותלמסיבות
2
כדי להכין עוגה, מעיל 2 (9 אינץ') מחבתות עוגה עגולות עם ספריי בישול; תחתיות של מחבתות עם נייר שעווה. קל מעיל שעווה נייר עם ספריי בישול; מחבתות אבק עם 1 כף קמח.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכרחבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
חמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננתחמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננת
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
3
מערבבים קקאו, 1/2 כוס מים רותחים, ו 1 אונקיה שוקולד מריר בקערה קטנה, ערבוב עד חלקה; מגניב.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כפית גרידת לימון מגוררת דק1/4 כפית גרידת לימון מגוררת דק
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
אגוז מוסקט טחון או מגורר טריאגוז מוסקט טחון או מגורר טרי
ציוד שתשתמש בו
לסובב חבלי ליקריץלסובב חבלי ליקריץ
4
מניחים 3/4 כוס סוכר מגורען, 1/2 כוס סוכר חום כהה, ו 1/4 כוס חמאה בקערה גדולה; להכות עם מיקסר במהירות בינונית 2 דקות או עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
(בריטניה משתמשת בדומדמניות)(בריטניה משתמשת בדומדמניות)
צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך
1/4 פאונד פטריות מורל1/4 פאונד פטריות מורל
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
לסובב חבלי ליקריץלסובב חבלי ליקריץ
5
להוסיף תחליף ביצה; לנצח היטב.
מרכיבים שתצטרך
תחליף ביצהתחליף ביצה
6
כפית קלה 2 כוסות קמח לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
מרכיבים שתצטרך
חמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננתחמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננת
ציוד שתשתמש בו
נטיפי הודו צלוייםנטיפי הודו צלויים
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
7
מערבבים קמח, סודה לשתייה ומלח, מערבבים היטב עם מקצף.
מרכיבים שתצטרך
על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים
חמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננתחמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננת
2/3 כוס (זוג חופנים) פרמג'אנו או רומנו מגורר2/3 כוס (זוג חופנים) פרמג'אנו או רומנו מגורר
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
8
מערבבים חלב חמאה, שמנת חמוצה, ו 2 כפיות וניל, ערבוב היטב.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)
1/4 קילו פטריות שיטאקי, פרוסות1/4 קילו פטריות שיטאקי, פרוסות
בֹּטֶןבֹּטֶן
9
מוסיפים תערובת קמח ותערובת חמאה לסירוגין לתערובת סוכר, מתחילים ומסתיימים בתערובת קמח. מערבבים בתערובת קקאו.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
חמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננתחמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננת
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
10
הבלילה כפית לתוך מחבתות מוכנות. מחבתות ברז חדה פעם על הדלפק כדי להסיר בועות אוויר.
11
אופים ב 350 במשך 25 דקות או עד מפרט עץ מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב מחבתות 10 דקות; להסיר מחבתות.
ציוד שתשתמש בו
למסיבותלמסיבות
12
הסר נייר שעווה; השלך. עוגות מגניב לחלוטין על מדפים תיל.
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
13
כדי להכין מילוי, מניחים צ ' יפס בקערה בטוחה במיקרוגל, ומיקרוגל גבוה במשך 1 דקה, ערבוב כל 15 שניות. מגניב במקצת. מקפלים 1/4 כוס מוקצף ציפוי לתוך שבבי נמס. חזור על הליך 7 פעמים עם נשאר ציפוי מוקצף. צ ' יל 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
32 עוגיות ג'ינג'ר מרוסקות (בערך 1-1/2 כוסות)32 עוגיות ג'ינג'ר מרוסקות (בערך 1-1/2 כוסות)
ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
ציוד שתשתמש בו
ירקות בתערובת קליפורניהירקות בתערובת קליפורניה
לסובב חבלי ליקריץלסובב חבלי ליקריץ
14
כדי להכין גנאש, לשלב 2/3 כוס סוכר מגורען הבא 4 מרכיבים (דרך 2 אונקיות שוקולד מריר) בסיר בינוני על חום בינוני; להביא לרתיחה. מבשלים 2 דקות או עד שהסוכר מתמוסס ושוקולד נמס, תוך ערבוב מתמיד.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כפית גרידת לימון מגוררת דק1/4 כפית גרידת לימון מגוררת דק
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
15
הסר מהחום. מערבבים 1 כפית וניל; מגניב לחלוטין. צ ' יל 30 דקות או עד עבה.
מרכיבים שתצטרך
בֹּטֶןבֹּטֶן
16
מניחים שכבת עוגה 1 על צלחת; העליון עם מילוי, מתפשט לקצוות.
17
מניחים שכבת העוגה שנותרה על מילוי.
18
מורחים גנאש באופן שווה על גבי העוגה; בואו לטפטף למטה הצדדים. צ ' יל 20 דקות או עד סט.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות סלמי דקות4 פרוסות סלמי דקות

מרכיבים

2(יכול להיות או להרחיק)על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים28אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)1/4 כפית גרידת לימון מגוררת דק1/4 כפית גרידת לימון מגוררת דק57אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)שוקולד מריר, קצוץשוקולד מריר, קצוץ596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקחמאה, מרוכךחמאה, מרוכך1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)1/4 פאונד פטריות מורל1/4 פאונד פטריות מורל1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)קמח עוגהקמח עוגה227אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)כוסות קמח עוגה (אודותכוסות קמח עוגה (אודות1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 קופסה פילסברי עם קרום פאי מגולגל מראש1 קופסה פילסברי עם קרום פאי מגולגל מראש1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקתחליף ביצהתחליף ביצה796 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקהתאדה חלב נטול שומןהתאדה חלב נטול שומן2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקחלב נטול שומןחלב נטול שומן1586 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך1776 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך1776 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקחמאת בוטנים ושוקולד צ'יפסחמאת בוטנים ושוקולד צ'יפס0(יכול להיות או להרחיק)2/3 כוס (זוג חופנים) פרמג'אנו או רומנו מגורר2/3 כוס (זוג חופנים) פרמג'אנו או רומנו מגורר0(יכול להיות או להרחיק)2/3 כוס (זוג חופנים) פרמג'אנו או רומנו מגורר2/3 כוס (זוג חופנים) פרמג'אנו או רומנו מגורר796 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשמנת חמוצה נטולת שומןשמנת חמוצה נטולת שומן1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקקאו לא ממותקקקאו לא ממותק11 קילו קישואים,6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס2(יכול להיות או להרחיק)6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמים רותחיםמים רותחים4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקציפוי מוקטן קלוריות קפוא מוקצף, מופשרציפוי מוקטן קלוריות קפוא מוקצף, מופשר