קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 5 דק.
מנות8
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת חמוציות עם אגס הפוך

עוגת חמוציות עם אגס הפוך
עוגת חמוציות עם אגס הפוך היא ... צמחוני קינוח. מנה אחת מכילה 467 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 23 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. לך לחנות ותביא מיץ לימון, מלח, אגוז מוסקט ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 5 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו חמוציות & אגס הפוך עוגה, עוגת אגס-חמוציות הפוכה, ו אגס חמוציות הפוך עוגה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 375 מעלות F. לזרוק את האגסים, אגוז מוסקט וחצי מיץ לימון יחד בקערה.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
4 כפיות אגוזי מלך קצוצים4 כפיות אגוזי מלך קצוצים
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
ממיסים את החמאה עם מיץ הלימון שנותר, המלח ו -3 כפות מים במחבת 10 אינץ ' כבדה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מפזרים את הסוכר למחבת ומערבבים לשלב. לבשל את התערובת מבלי לערבב, לתת לו קצף בועה; החמאה תיפרד, וזה בסדר. צפה בתערובת בזהירות בזמן שהוא מבשל כי ברגע שהמים מתאדים והסוכר מתחיל לשנות צבע, דברים קורים במהירות. כאשר הוא הופך את הצבע של סוכר חום בהיר, על 10 דקות, להסיר אותו מהחום. מערבבים בוניל.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חום בהירסוכר חום בהיר
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
להיזהר לא לשרוף את עצמך, מפזרים חמוציות וג ' ינג ' ר לתוך הקרמל. סדר את האגסים במחבת עגול למטה במעגלים קונצנטריים יפה ככל שאתה יכול, מתאים אגסים רבים ככל האפשר.
מרכיבים שתצטרך
אפרסק, קלוף ופרוס או 1 כוס אפרסקים קפואים לא ממותקיםאפרסק, קלוף ופרוס או 1 כוס אפרסקים קפואים לא ממותקים
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעיםתערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
4 כפיות אגוזי מלך קצוצים4 כפיות אגוזי מלך קצוצים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
להחזיר את המחבת למבער מעל חום בינוני ומבשלים עד האגסים מתחילים לרכך כאשר אתה לתקוע אותם עם סכין, 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 כפיות אגוזי מלך קצוצים4 כפיות אגוזי מלך קצוצים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
6
בעוד האגסים שלך לבשל, לגלגל את קרום העוגה שלך על משטח קמח מאובק למעגל 11 אינץ'. מכסים את הקרום בניילון נצמד ומקררים עד שמוכנים לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
4 כפיות אגוזי מלך קצוצים4 כפיות אגוזי מלך קצוצים
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
7
מניחים את הקרום על האגסים, תוחבים אותו סביב קצה המחבת עם כף עץ.
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
4 כפיות אגוזי מלך קצוצים4 כפיות אגוזי מלך קצוצים
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
אופים עד הקרום הוא חום זהוב ומוצק למגע, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
9
אפשר טארט להתקרר עד שאתה יכול להתמודד עם זה, על 10 דקות. שים צלחת על גבי טארט באמצעות כריות אטומות חום ולהפוך אותו כך האגסים הם על גבי. פורסים ומגישים חמים עם קרם פרש, אם משתמשים.
מרכיבים שתצטרך
קרם פרשקרם פרש
4 כפיות אגוזי מלך קצוצים4 כפיות אגוזי מלך קצוצים
10
שלב את הקמח, הסוכר, המלח והחמאה במעבד מזון ודופק עד החמאה מופצת באופן שווה אבל עדיין גלוי בחתיכות. בעוד פועם, להוסיף את מי הקרח 1 כף בכל פעם עד הבצק הוא רק רטוב מספיק כדי להחזיק יחד כאשר צבט בין האצבעות. להפוך את הבצק החוצה על פיסת פלסטיק לעטוף, טופס לתוך דיסק ומקרר במשך 30 דקות או עד 24 שעות.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
(צינור גדול)(צינור גדול)
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו