והוא מתאים להגשה ל 16 מנות סועדים.. מנה אחת של מנה זו מכילה סביב 7 גרם חלבון, 20 גרם שומן, ובסך הכל 534 קלוריות. גשו לסופר וקנו מיץ תפוזים, קליפת תפוז, גבינת שמנת, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה ו 5 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 17%. ציון זה לא כל כך מעולה. נסו עוגת קפה קלמנטינה חמוציות שתויה, עוגת אוכל מלאך קלמנטינה עם זיגוג קלמנטינה, ו עוגת חמוציות שקדים עם ציפוי מסקרפונה עבור מתכונים דומים.
הוראות
1
מרפדים את החלק התחתון של שני 8 אינץ ' משומנים. מרובע או 9 אינץ'. תבניות אפייה עגולות עם נייר אפייה; נייר גריז. בקערה גדולה מקציפים חמאה וסוכר עד לקבלת פירורים, כ -2 דקות. מקציפים וניל.
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
בקערה אחרת מערבבים 4 כוסות קמח, אבקת אפייה ומלח; מוסיפים לתערובת החמאה לסירוגין עם חלב, מקציפים היטב לאחר כל הוספה. בקערה גדולה זורקים חמוציות עם יתרת הקמח; מקפלים לבלילה.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים טריים או קפואים פרוסים
אפרסק, קלוף ופרוס או 1 כוס אפרסקים קפואים לא ממותקים
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
לוראן מטבח מקצועי®
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
מעבירים למחבתות מוכנות.
4
אופים בחום של 400 מעלות למשך 35-40 דקות או עד שקיסם המוחדר למרכז יוצא נקי. מצננים 10 דקות לפני שמוציאים מהמחבתות למתלים; הסר נייר אפייה. מגניב לגמרי.