עוגת חתונה
עוגת חתונה יכולה להיות מתכון טוב להרחיב את רפרטואר הקינוח שלך. מנה אחת מכילה 416 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 17 גרם שומן. מתאים ל-15 מנות. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. אם יש לכם אבקת אפייה, ביצים, סוכר וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 20 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חתונה. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 18%. נסו פרויקט עוגת חתונה: העוגה אפויה, עוגת חתונה, ו עוגת חתונה פנסי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C). גריז וקמח 9x13 מחבת אינץ 'או מחבת 10 אינץ' Bunt.
בקערה גדולה, שמנת יחד את החמאה והסוכר. הכה בביצים, אחד בכל פעם, ערבוב גם אחרי כל אחד. ואז מוסיפים את הוניל.
מערבבים את הקמח, סודה לשתייה ואבקת אפייה, מוסיפים לתערובת המוקצפת ומערבבים עד שכל הקמח נספג. לבסוף, מוסיפים את השמנת החמוצה.
מערבבים במשך 1 או 2 דקות רק כדי להיות בטוח שאין גושים.
יוצקים את הבלילה למחבת מוכנה.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 45 עד 60 דקות, או עד שקיסם שיניים מוכנס למרכז העוגה יוצא נקי. עבור עוגות Bunt, לאפשר את העוגה להתקרר במחבת במשך 10 דקות לפני היפוך על מתלה חוט.