עוגת חתונה עם אוכמניות וורדים
אם יש לכם ריבה אוכמניות, קמח עוגה, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מושלם עבור חתונה. עם כפית ציון של 13% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: עוגת חתונה עם אוכמניות וורדים, עוגת שוקולד עם ציפוי קרמל ושושני סוכריות גומי, ו אורנג'רוז עוגה & הטורניר ה -126 של מצעד ורדים.
הוראות
מחממים תנור ל 350°f. מחבתות עוגת גריז ותחתית שורה של כל עם סיבוב של נייר שעווה. שמן נייר מחבתות אבק עם קמח, לדפוק את עודף. רצועות מאגי רטוב-עוגה להדק סביב כל מחבת.
להקציף יחד ביצים, חלב, וניל.
מקציפים מלח לקמח בקערה אחרת. לנצח חמאה (זה צריך להיות טמפרטורת החדר) עם סוכר 5-qt. עומד מיקסר חשמלי על מהירות בינונית עד אור ורך, על 5 דקות.
מוסיפים קמח ותערובת ביצים לסירוגין ב 3 קבוצות, המסתיימים בתערובת ביצים ומכות במהירות נמוכה רק עד incorporated.
מחלקים הבלילה בין מחבתות כך שכל מלא עד 1 אינץ ' מלמעלה. (אם יש לך תנור קיר או תנור קטן אחר, ראה הערות של טבחים, להלן.)
אופים בשליש העליון והתחתון של התנור, עם מחבת 12 אינץ ' על המדף העליון, 20 דקות. בעדינות להפוך מחבתות במקום כך חלק זה של העוגה שהיה לקראת אחורי התנור עכשיו פונה קדימה ואופים עוגות עד בודק יוצא מכל אחד עם כמה פירורים דבק, 10 עד 20 דקות יותר, בהתאם לגודל העוגה.
מעבירים כל עוגה כפי שנעשה למתלה כדי להתקרר. עוגות מגניב מעט (עוגות 9 אינץ 'ו 6 אינץ' במשך 10 דקות; עוגה 12 אינץ ' במשך 20 דקות) ולהפוך על מדפים, קילוף נייר. הפעל עוגות בצד ימין למעלה מגניב לחלוטין.
מחבתות נקיות. הפוך אצווה שנייה של הבלילה; אופים ועוגות מגניב באותו אופן.
לעבוד עם עוגות 12 אינץ ' ראשון. לקצץ העליון של כל אחד עם סכין משונן ארוך כדי להפוך את הרמה, ולאחר מכן לחתוך עוגות אופקית לשניים. שים כל שכבה 12 אינץ', לחתוך את הצד, על 11 אינץ ' קרטון עגול.
מברשת לחתוך צדדים בנדיבות עם סירופ. מערבבים ריבה עד חלקה להפיץ על 2/3 כוס על שכבה 12 אינץ'. הפוך שכבה נוספת 12 אינץ ' (עם קרטון), לחתוך בצד למטה, על ריבה. להשליך העליון קרטון עגול להפיץ על 2 1/2 כוסות ציפוי על גבי.
מפזרים שכבת 1 של אוכמניות כדי לכסות ציפוי. (אם פירות יער הם 1 אינץ ' או גדול יותר, חצי אותם לאורך.) להחליק את השכבה השלישית 12 אינץ', סירופ בצד למעלה, על פירות יער, השלכת קרטון, ולחץ בעדינות.
מורחים על ריבת כוס 1/2 על שכבה ולהפוך את השכבה האחרונה 12 אינץ ' (עם קרטון), לחתוך בצד למטה, על ריבה, ואז להשליך קרטון.
כפית 2 כוסות ציפוי על שכבת 12 אינץ ' ולכסות עוגה עם ציפוי דק. (זה נקרא ציפוי פירור. זה מאלץ את כל פירורים רופפים כדי לשמור אותם מהשכבה העליונה של ציפוי וממלא בכל סדקים.) צ 'יל 12 אינץ' רובד תוך כדי עבודה על שכבות שנותרו.
לקצץ ולחצות עוגות 9 אינץ 'באופן דומה ולשים על 8 סיבובים אינץ'.
מברשת לחתוך צדדים בנדיבות עם סירופ. להרכיב פירור-שכבת 9 אינץ ' באותו אופן (השתמש על 1/3 כוס ריבה 1/4 כוסות ציפוי בין שכבות; פירור מעיל עם כ 1/2 כוסות ציפוי). צ 'יל 9 אינץ' רובד.
חזור על ההליך כדי להפוך 6 אינץ ' שכבת (להשתמש על 2 1/2 כפות ריבה ועל 3/4 כוס ציפוי בין שכבות; פירור מעיל עם כ 3/4 כוס זיגוג) וצינה עד המשרד.
שמור 2 כוסות ציפוי לצנרת.
מניחים שכבת 12 אינץ ' על בסיס עוגה (רצוי על פטיפון עוגה) וכפור. ואז פרוסט נותר שכבות. צ ' יל חלבית שכבות (לא מחסנית) לפחות 4 שעות.
גזור 3 קשיות במחצית והוסף חתיכת קש 1 במרכז שכבת 12 אינץ ' כל הדרך לתחתית. הכנס הנותרים 5 חתיכות קש במעגל על 1 1/2 אינץ ' ממרכז קש לקצץ רמת קשיות עם העליון של שכבת. (קשיות תמיכה שכבות.) בזהירות לשים 9 אינץ שכבת (עדיין על קרטון) במרכז השכבה התחתונה.
חותכים הנותרים 2 קשיות במחצית ולהכניס לתוך השכבה האמצעית באופן דומה, עם חתיכת קש 1 במרכז ונותר 3 חתיכות קש במעגל סביבו. בזהירות לשים 6 אינץ שכבת (עדיין על קרטון) על גבי, במרכז השכבה האמצעית.
מלא את כל הפערים בין שכבות וכל פגמים עם ציפוי ולהעביר את שארית שקית בצק מצויד 3/16 אינץ קצה. צינור גבול דקורטיבי סביב הקצה התחתון של כל שכבה. שמור נשאר ציפוי למגע קופצים-רק במקרה.
העוגה צריכה לבוא לטמפרטורת החדר לפני ההגשה (זה עשוי לעמוד בטמפרטורת החדר מגניב על 6 שעות).
מקשטים עוגה עם ורדים ומגישים פרוסות עם אוכמניות.
* שכבות העוגה עשויות להיות אפויות וקפואות, עטופות היטב בנייר כסף ואטומות בשקיות פלסטיק, עד חודש קדימה. להפשיר שכבות עטופות יום לפני הרכבת העוגה.·אם אתה לא יכול להתאים את העוגה כולה התאספו על בסיס שלה למקרר שלך, מקום טוב לעצור הוא לאחר הרכבת פירור ציפוי 3 שכבות אבל לפני לערום אותם יחד. עבור לנקודה זו 1 יום קדימה ולשמור על שכבות צונן. מכסים כל אחד בצורה רופפת בניילון נצמד ברגע שהציפוי מוגדר. (אין דברים מסריחים במקרר, בבקשה! לאחר ציפוי שכבות, לצנן אותם בן לילה.* חלק מהתנורים שלנו הם תנורי קיר, אשר נוטים להיות קטנים (שלנו הם כ 19 אינץ 'רחב, 15 אינץ' גבוה, ו 17 1/2 אינץ ' עמוק). מצאנו כי העוגות מבושלות באופן שווה יותר כאשר בישלנו את העוגה 12 אינץ לבד על המדף האמצעי, אז 6 אינץ 'ו 9 אינץ' יחד על המדף האמצעי. אם אתה עושה את זה, למלא את כל המחבתות באותו הזמן אבל להשאיר את 2 עוגות קטנות בטמפרטורת החדר תוך אפיית 12 אינץ'.