עוגת יום ההולדת שלי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת יום ההולדת שלי. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 582 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 23 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 23 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. יום הולדת יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. לכי לחנות ותקני שמנת, סוכר, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו עוגת שכבות טיפים + עוגת יום ההולדת הגדולה ביותר עד כה, עוגת יום ההולדת של אבא (aka עוגת השמש של פראני), ו עוגת גור לכלב יום ההולדת שלך (מתכונים דומים).
הוראות
לעוגה: התאימו את מתלה התנור למצב בינוני וחיממו מראש את התנור ל-350 ° F. גריז וקמח שני מחבתות אפייה עגולות בקוטר 8 או 9 אינץ', ואז ציירו אותם בעיגולים של נייר קלף.
לטאטא יחד את הקמח, אבקת אפייה, ומלח; להפריש.
בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף ההנעה, קרם את החמאה במהירות בינונית עד חלקה על 2 דקות, גירוד הקערה לפי הצורך.
מוסיפים את הסוכר וממשיכים לערבב עד אור ורך, עוד 2 עד 3 דקות.
מוסיפים את החלמונים אחד בכל פעם, מכים בין תוספת ומוודאים שכל אחד מהם משולב לפני הוספת הבא. מקציפים בוניל.
להפחית את מהירות המיקסר נמוך ולהוסיף את החומרים יבשים לסירוגין עם שמנת חמוצה, ב 2 עד 3 תוספות כל, להבטיח כי כל תוספת מעורבב באופן מלא לפני הוספת הבא. לגרד את הצדדים של הקערה עם מרית גומי לאחר כל תוספת.
העברת תערובת לקערה גדולה נפרדת.
קערה נקייה של מערבל לעמוד בזהירות.
מוסיפים את חלבוני הביצה ומכים עם הקובץ המצורף להקציף במהירות נמוכה עד מקציף, על 15 שניות. בהדרגה להגדיל את החום גבוה להכות עד פסגות רכות טופס, על 1 דקה. באמצעות מרית גומי, בעדינות לקפל את החלבונים ביצה מוקצף לתוך הבלילה.
יוצקים את הבלילה לתוך המחבתות מוכנות להחליק עם קיזוז או מרית גומי.
אופים עד העוגה הוא חום זהוב על גבי וקיסם שיניים מוכנס לתוך מרכז העוגות צריך לצאת נקי, 35 עד 45 דקות, מסתובב חצי דרך באמצעות בישול.
תן לעוגות להתקרר במחבתות במשך 5 דקות; להפעיל סכין קילוף סביב היקף העוגות לשחרר כל חלקים דביקים, ואז להפוך אותם על מתלה תיל.
תן לעוגות להתקרר לחלוטין. אם העוגות כיפות על גבי, להשתמש בסכין משונן כדי להפוך אותם ברמה.
כדי להפוך את הציפוי, במערבל לעמוד מצויד מצורף ההנעה, קרם את החמאה במהירות גבוהה עד חלקה, על 1 דקה. בקערה נפרדת, לנפות יחד 3 כוסות של סוכר ממתקים עם הקקאו.
מוסיפים את תערובת הסוכר והקקאו לתערובת החמאה ב-2 עד 3 תוספות, מכים במהירות נמוכה כדי לשלב. עצור כדי לגרד את הצדדים של הקערה עם מרית גומי לאחר כל תוספת.
מוסיפים את המלח, הוניל והקרם; מגבירים את המהירות למדיום, ומכים עד שהתערובת רכה מאוד עקביות מורחבת. אם הזיגוג רך מדי, להוסיף קצת יותר סוכר; אם זה עבה מדי, להוסיף שמנת נוספת במרווחים קטנים, ערבוב לאחר כל תוספת, עד שהגיע עקביות הרצוי.
כדי להרכיב, מניחים שכבת עוגה אחת, צד שטוח למעלה, על מגש הגשה, ומורחים 1/2 עד 3/4 כוס של ציפוי על גבי. תשאיר מרווח של חצי אינץ ' מסביב.
מניחים את שכבת העוגה השנייה, בצד שטוח למעלה, על גבי השכבה חלבית. כפור את הצדדים העליון, ומקשטים עם ציפוי, פצפוצים, או כל פינוקים חגיגיים שאתה רוצה.