עוגת ליטרת תות
צריך קינוח צמחוני? עוגת ליטרת תות יכולה להיות מתכון מצוין לנסות. מנה אחת מכילה עד 4 גר' של חלבון, 15 גרם של שומן, וסך הכל 345 קלוריות. מתאים ל-8 מנות. מתכון זה מ "אוכל רציני" יש 149 אוהדים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 15 דקות. יום האם יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. גשו לסופר וקנו מלח, חמאה, ביצים בתוספת חלמון ביצה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. נסו עוגת פאונד תות עם זיגוג תות, עוגת ליטרת תות, ו עוגת ליטרת תות (מתכונים דומים).
הוראות
התאם מתלה תנור למצב בינוני וחימם מראש תנור ל 350°f. מחבת כיכר חמאה. בקערה קטנה, לטאטא יחד קמח, אבקת אפייה, ומלח; להפריש.
בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף משוט, להכות יחד חמאה וסוכר עד אור ורך, על 3 דקות.
מוסיפים ביצים, חלמון ביצה ווניל.
מוסיפים 1/2 מרכיבים יבשים, ואחריו חלב.
להוסיף מרכיבים יבשים שנותרו, ולאחר מכן שמנת, מכות עד רק בשילוב. מקפלים תותים לתוך הבלילה עם מרית.
יוצקים הבלילה למחבת מוכנה העליון חלק.
אופים עד בודק מוכנס לתוך אמצע העוגה יוצא נקי, על 50 עד 60 דקות.
תן מגניב 15 דקות ולאחר מכן להפוך מתלה חוט לסיים קירור.
מגישים, לקישוט עם תותים נוספים או קצפת אם תרצה. שאריות עוגה פאונד ניתן לאחסן במיכל אטום בטמפרטורת החדר עד 1 שבוע.