עוגת לירה לימון-חמאה עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתכון זה מכין 18 מנות עם 274 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 9 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 5% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. אם יש לכם קליפת לימון, מלח, מיץ לימון וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי שהמתכון הזה יהיה כל כך טעים. מהכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 45 דקות. עם כפית ציון 19%, המנה הזו לא כל כך מדהימה. מתכונים דומים: עוגת לימון חמאה, עוגת לימון חמאה, ו עוגת לימון-חמאה.
הוראות
1
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מצפים תבנית צינור בגודל 10 אינץ ' בתרסיס בישול. אבק עם 1 כף קמח.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מקציפים חמאה במהירות בינונית של מיקסר עד שמנת. מוסיפים בהדרגה סוכר, מכים היטב.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
4
מוסיפים ביצים, אחת אחת, מקציפים רק עד לקבלת תערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
(קיבלר)
5
שלב סודה לשתייה וחלב חמאה; מניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
על הסוכר של קונדיטורים
שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)
6
שלב 3 כוסות קמח, מלח ו -1 כף קליפת לימון; מוסיפים לתערובת החמאה לסירוגין בתערובת חלב חמאה, מתחילים ומסתיימים בתערובת קמח.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)
הדבק או צבע מאכל נוזלי-ירוק, צהוב, כחול ואדום
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
לוראן מטבח מקצועי®
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
7
מערבבים במהירות נמוכה לאחר כל תוספת רק עד לקבלת תערובת אחידה. מערבבים 1/4 כוס מיץ לימון.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון
8
יוצקים את הבלילה לתבנית מוכנה.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
אופים ב 350 במשך שעה 1 או עד לבחור עץ מוכנס במרכז יוצא נקי.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
10
מניחים להתקרר בתבנית 10 דקות; מוציאים מהתבנית ומניחים על רשת.
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצויים
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
11
לתקוע חורים בחלק העליון של העוגה, באמצעות בחירת עץ.
12
שלב אבקת סוכר, 1 כפית קליפת לימון ו -2 כפות מיץ לימון. מקציפים במהירות בינונית של מיקסר עד לקבלת תערובת חלקה.