עוגת לימון שמנת
עוגת לימונית מפתח שמנת דורשת סביב 4 שעות ו-20 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 420 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 24 גרם שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך ציפוי מוקצף, pet-ritz® צלחת עמוקה פאי קרום, קליפת לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. נסו עוגת לימונית מקדמיה, 3 1/2 אינץ פשטידות סיד מפתח מיניאטורי, ו מפתח ליים צ'ילה צ' ילה צ'ילה צ' ילה צ'ילי: כיצד להשתמש צ' ילי האץ (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים גיליון עוגיות על מדף תנור.
בואו הפשרת קרום 10 עד 20 דקות. דקור את התחתית וסביב הצד ביסודיות עם מזלג.
אופים על גיליון עוגיות 9 עד 11 דקות או עד חום זהוב בהיר מאוד.
בקערה בינונית, לנצח גבינת שמנת עם מיקסר חשמלי על מהירות בינונית עד אור ורך. בהדרגה להכות ביצה וחלב מרוכז. מקציפים ב 1 כף קליפת לימון ומיץ לימון.
אופים 25 עד 30 דקות או עד שהמרכז מוגדר. מגניב 30 דקות. מכסים באופן רופף; מקררים לפחות 3 שעות עד הצטננות. ממש לפני ההגשה, למעלה עם ציפוי מוקצף.
מקשטים עם קליפת לימון נוספת. מכסים ומקררים כל עוגה שנותרה.