עוגת דלעת ליל כל הקדושים
עוגת דלעת ליל כל הקדושים לוקח בערך 50 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. יש קינוח זה 436 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 21 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 15 מנות. מתכון זה מ-BBC אוכל טוב יש 2080 אוהדים. אם יש לכם מיץ תפוזים, חמאה, גרידת תפוזים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. ליל כל הקדושים יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. , שהוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: עוגת דלעת שוקולד ליל כל הקדושים, עוגת דלעת קלה ליל כל הקדושים, ו תבשיל דלעת ליל כל הקדושים.
הוראות
תנור חום ל 180C / מאוורר 160c / גז
חמאה וקו אפייה של 30 x 20 ס " מ או פח קלייה קטן עם קלף אפייה.
שים את הקמח, סוכר, תבלין, ביקרבונט של סודה, sultanas ומלח לקערה גדולה ומערבבים לשלב. מקציפים את הביצים לתוך חמאה מומסת, מערבבים את גרידת התפוזים ומיץ, ולאחר מכן לערבב עם החומרים יבשים עד בשילוב. מערבבים בדלעת.
יוצקים את הבלילה לתוך הפח ואופים במשך 30 דקות, או עד הזהב וקפיצי למגע.
כדי להפוך את הציפוי, להכות יחד את הגבינה, החמאה, הדובדבן סוכר, גרידת תפוזים ו 1 כפית של המיץ עד חלקה וקרם, ואז להפריש במקרר. כאשר העוגה נעשית, מגניב במשך 5 דקות ולאחר מכן להפוך אותו על מתלה קירור. דקור אותו בכל רחבי עם שיפוד וטפטוף עם שאר מיץ התפוזים בעוד עדיין חם. להשאיר להתקרר לחלוטין.
אם אתה רוצה, לקצץ את הקצוות של העוגה. תן את הזיגוג פעימה מהירה כדי לשחרר, ולאחר מכן, באמצעות סכין צבעים, להפיץ על החלק העליון של העוגה בשיאים ומערבולות. אם אתה עושה את העוגה קדימה, לשמור אותו במקרר ואז להוציא כמה חתיכות כמו שאתה רוצה 30 דקות בערך לפני ההגשה. ישמור, מכוסה, עד 3 ימים במקרר.