קושימומחה
מוכן ב50 דק.
מנות15
ציון בריאות3
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

עוגת דלעת ליל כל הקדושים

עוגת דלעת ליל כל הקדושים
עוגת דלעת ליל כל הקדושים לוקח בערך 50 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. יש קינוח זה 436 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 21 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 15 מנות. מתכון זה מ-BBC אוכל טוב יש 2080 אוהדים. אם יש לכם מיץ תפוזים, חמאה, גרידת תפוזים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. ליל כל הקדושים יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. , שהוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: עוגת דלעת שוקולד ליל כל הקדושים, עוגת דלעת קלה ליל כל הקדושים, ו תבשיל דלעת ליל כל הקדושים.

הוראות

1
תנור חום ל 180C / מאוורר 160c / גז
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
חמאה וקו אפייה של 30 x 20 ס " מ או פח קלייה קטן עם קלף אפייה.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
3
שים את הקמח, סוכר, תבלין, ביקרבונט של סודה, sultanas ומלח לקערה גדולה ומערבבים לשלב. מקציפים את הביצים לתוך חמאה מומסת, מערבבים את גרידת התפוזים ומיץ, ולאחר מכן לערבב עם החומרים יבשים עד בשילוב. מערבבים בדלעת.
מרכיבים שתצטרך
על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים
גרידה כתומהגרידה כתומה
צימוקים זהוביםצימוקים זהובים
(טעם מקורי)(טעם מקורי)
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
(קיבלר)(קיבלר)
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
יוצקים את הבלילה לתוך הפח ואופים במשך 30 דקות, או עד הזהב וקפיצי למגע.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
כדי להפוך את הציפוי, להכות יחד את הגבינה, החמאה, הדובדבן סוכר, גרידת תפוזים ו 1 כפית של המיץ עד חלקה וקרם, ואז להפריש במקרר. כאשר העוגה נעשית, מגניב במשך 5 דקות ולאחר מכן להפוך אותו על מתלה קירור. דקור אותו בכל רחבי עם שיפוד וטפטוף עם שאר מיץ התפוזים בעוד עדיין חם. להשאיר להתקרר לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פרי 100% אוכמניות למריחה1/2 כוס פרי 100% אוכמניות למריחה
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
גרידה כתומהגרידה כתומה
1 גביע סוכר גלידה1 גביע סוכר גלידה
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
6
אם אתה רוצה, לקצץ את הקצוות של העוגה. תן את הזיגוג פעימה מהירה כדי לשחרר, ולאחר מכן, באמצעות סכין צבעים, להפיץ על החלק העליון של העוגה בשיאים ומערבולות. אם אתה עושה את העוגה קדימה, לשמור אותו במקרר ואז להוציא כמה חתיכות כמו שאתה רוצה 30 דקות בערך לפני ההגשה. ישמור, מכוסה, עד 3 ימים במקרר.
מרכיבים שתצטרך
1 גביע סוכר גלידה1 גביע סוכר גלידה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
סכין צבעיםסכין צבעים

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט הם הבחירה הראשונה שלי לעוגה. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרי קרם Nv Solera. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.
קרם שרי NV Solera
קרם שרי NV Solera
לשרי קרם הסולרה יש גוון ענבר מבריק ונחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאנים, האגוזים המלוחים המתוקים וניחוחות תבלינים חומים נושאים מבטא קרמל מורכב. ערך מתוק מוביל לחיך מעוגל, שופע, בעל גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.