עוגת לימון-תפוז שיפון
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת לימון תפוז. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 12 . מנה אחת מכילה 294 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 11 גרם שומן. אם יש לך אבקת אפייה, מיץ תפוזים, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 10 דקות. מתכונים דומים: עוגת שכבות שיפון כתומה עם קרם חמאה שקד-כתום איטלקי מקצפת, עוגת שיפון כתומה עם מילוי כתום ומרנג, ו עוגת שיפון כתומה.
הוראות
שלב הראשון 4 מרכיבים בקערה של מערבל לעמוד חשמלי כבד חובה. הפוך באר במרכז תערובת הקמח; להוסיף שמן, חלמונים ביצה, ומיץ תפוזים. הכה במהירות בינונית גבוהה 3 עד 4 דקות או עד חלקה. לעורר התלהבות.
מקציפים חלבונים ביצה קרם של טרטר במהירות בינונית גבוהה עד פסגות נוקשות טופס. בעדינות לקפל לתוך תערובת קמח. הבלילה כפית לתוך 3 משומן ו floured 9 אינץ מחבתות עוגה עגולות.
אופים ב 350 במשך 17 עד 20 דקות או עד מפרט עץ מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב מחבתות על מדפי תיל 10 דקות; להסיר מחבתות כדי מדפי תיל, מגניב לחלוטין (בערך 1 שעה).
מורחים ציפוי קרם חמאה לימון-כתום בין השכבות ועל גבי וצדדים של עוגה.