עוגת לימונדה
מתכון לימונדה פאי הרביעי יכול להתבצע בערך 45 דקות. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 1059 קלוריות, 13 גרם חלבון, ו 52 גרם שומן. לכו לחנות ואספו חלב מרוכז, קרום קרקר גרהם, תרכיז לימונדה ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 59%, וזה טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: עוגת לימונדה וי, עוגת לימונדה, ו עוגת לימונדה.
הוראות
בבלנדר שלבו תרכיז לימונדה, גבינת שמנת וחלב מרוכז. מערבבים במהירות בינונית עד שהתערובת חלקה.
מעבירים את התערובת לקערה ומקפלים פנימה ציפוי מוקצף.
יוצקים תערובת לקרום קרקר גרהם. מצננים לפני ההגשה.
יין מומלץ: Vin Santo, קציר מאוחר ריזלינג, Lambrusco Dolce
ניתן לשלב פאי עם וין סנטו, ריזלינג הקציר המאוחר ולמברוסקו דולצ ' ה. כל היינות האלה מתוקים, וזה חשוב מכיוון שהיין בדרך כלל צריך להיות מתוק יותר מהאוכל שאתה משתלב איתו. המלאך קציר מאוחר ריזלינג עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
אנג ' ל קציר מאוחר ריזלינג
המלאך של מסינה הוף הוא יין קינוח פריך ומתוק, שנקטף מהבחירה האחרונה של ריזלינג כשהענבים כמעט צימוקים. מושלם עם פירות, עוגת גבינה וקינוחי שוקולד קלים ומתוקים.