עוגת לערבב עוגיות שוקולד צ'יפס
זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. אם יש לכם תערובת עוגת בטי, ביצה, שבבי שוקולד למחצה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו עוגת לערבב עוגיות שוקולד צ'יפס, עוגיות שוקולד צ'יפס מנוונות(תערובת עוגה), ו עוגת הבלילה עוגיות שוקולד צ'יפס (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל-350F (325f למחבתות כהות או לא דביקות). בקערה גדולה, להכות תערובת עוגה, חמאה, 1 חלב כף, וניל וביצה עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד חלקה, או לערבב עם כף.
מערבבים בחלב כף נוסף אם הבצק יבש מדי. מערבבים אגוזים ושוקולד צ ' יפס.
טיפה בצק על ידי מעט פחות מכףמלאים 2 סנטימטרים זה מזה על יריעות עוגיות ungreased.
אופים עוגיות 10 עד 12 דקות או עד הקצוות נקבעים (מרכזים יהיו רכים עוגיות יהיה בהיר מאוד בצבע). מגניב 1 דקה; להסיר מגיליונות עוגיות כדי קירור מתלה. החנות מכוסה.