קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 10 דק.
מנות12
ציון בריאות1
מטבחיםאמריקאי
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת לצוף בירה שחורה מיושנת

עוגת לצוף בירה שחורה מיושנת
המתכון הישן נושן שורש בירה לצוף עוגה יכול לספק את התשוקה האמריקאית שלך בערך 3 שעות נסו בירה שחורה עוגת Float, בירה שחורה עוגת Float, ו בירה שחורה עוגת Float (מתכונים דומים).

הוראות

1
הפוך את העוגה: מחממים תנור ל 350 מעלות f. גריז וקמח 2 (9 אינץ') מחבתות עוגה בשורה התחתונה עם נייר קלף.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
תנורתנור
2
בקערת ערבוב גדולה, שמנת החמאה; ולאחר מכן להוסיף את הסוכר ולהמשיך לערבב עד אור ורך.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
קרםקרם
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבובקערת ערבוב
3
בינתיים, לנפות יחד את קמח העוגה, אבקת אפייה, ומלח.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייהאבקת אפייה
קמח עוגהקמח עוגה
מלחמלח
4
עם המיקסר על מהירות נמוכה, בהדרגה להוסיף את המים והביצים לתערובת החמאה עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
מיםמים
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
5
מערבבים את תמצית בירה שחורה וניל. לסירוגין להוסיף את תערובת הקמח וחלב כדי ליצור בלילה חלקה.
מרכיבים שתצטרך
טעם Rootbeerטעם Rootbeer
ונילוניל
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
חלבחלב
6
יוצקים את הבלילה לתוך המחבתות מוכן ואופים עד רק להגדיר, על 30 עד 40 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
7
בואו מגניב מחבתות במשך 5 דקות, ולאחר מכן להתהפך על מדפים קירור להתקרר לחלוטין לפני הציפוי.
מרכיבים שתצטרך
ציפויציפוי
8
הפוך את הציפוי: במערבל עומד מצויד מצורף whisk, לשלב את הסוכר והחמאה של קונדיטורים.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכראבקת סוכר
ציפויציפוי
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
מקציףמקציף
9
מערבבים על מהירות נמוכה עד מעורבב היטב; ואז להגדיל את המהירות בינונית לנצח עוד 3 דקות.
10
מוסיף את הקרם ווניל ולהמשיך להכות על מהירות בינונית במשך 1 דקה יותר, הוספת קרם יותר במידת הצורך כדי להגיע עקביות מתפשטת.
מרכיבים שתצטרך
ונילוניל
קרםקרם
1
מקום 1 מקורר שכבת עוגה על דוכן עוגה, כפור את פני השטח העליונים, וצינה במשך 15 דקות (או להקפיא 5 דקות).
2
מניחים את שכבת העוגה השנייה על גבי, הופכים אותה כדי ליצור העליון שטוח, ולדחוף אותו מעט. כפור את הצדדים העליון עם שכבה דקה של ציפוי להחזיק בכל פירורים (שנקרא שכבת פירור), וצינה 30 דקות או להקפיא 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ציפויציפוי
3
החל שכבה שנייה של ציפוי כדי לסיים את העוגה, מתערבל הציפוי קצת.
מרכיבים שתצטרך
ציפויציפוי
4
מניחים 12 קשיות מרפק בעוגה סביב החלק העליון, ומניחים פסים צבעוניים סביב קצה העוגה זורמים למטה לבסיס.
מרכיבים שתצטרך
בסיסבסיס

מרכיבים

2(חוֹרֶף)אפרסקים טריים או קפואים פרוסיםאפרסקים טריים או קפואים פרוסים2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו5916 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו7106 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח עוגהקמח עוגה2בצל צהוב בינוני, קצוץסוכר ממתקיםסוכר ממתקים4ביציםביצים4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך3(חוֹרֶף)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)תמצית בירה שחורהתמצית בירה שחורה1(יכול להיות או להרחיק)1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים11 קילו קישואים,6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס3(יכול להיות או להרחיק)6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס4(יכול להיות או להרחיק)1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן