עוגת מוס שוקולד-דובדבן לבנה עשויה להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 14 גרם חלבון 67 גרם של שומן, וסך הכל 1295 קלוריות. אם יש לך חמאה, שוקולד, קצפת כבדה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 7 שעות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מתכונים דומים: עוגת מוס שוקולד לבן דובדבן, אדום, לבן וכחול (מוס שוקולד לבן, ג'לי אוכמניות, קוקוס דקוויוז עם עוגיות אגוזי לוז), ו פירות מוס שוקולד דובדבן.
הוראות
1
מערבבים שוקולד בקערה מתכת בינונית להגדיר על סיר של מים רותחים עד נמס וחלק.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לב
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
2
הסר קערה.
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
3
מניחים גיליון נייר שעווה על משטח העבודה.
4
יוצקים שוקולד על נייר. עבודה במהירות באמצעות מרית אופסט, להפיץ שוקולד בשכבה דקה על נייר לתוך 10x10 אינץ ' מרובע.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לב
חזה עוף, עם עצם כנף, עור על
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסט
5
מקום גיליון שני של נייר שעווה מעל, לחיצה לשחרר את רוב בועות האוויר.
6
גליל נייר עד בחוזקה לתוך גליל 3/4 אינץ ' רחב צמרמורת עד להגדיר, על 2 שעות. לעשות קדימה: ניתן לעשות 5 ימים קדימה. לעטוף בניילון ולשמור מקורר.
מרכיבים שתצטרך
עד 8 שזיפים
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
1
מערבבים דובדבנים וריבות בסיר בינוני מעל חום בינוני גבוה עד משמר להמס תערובת מתחילה להתבשל. להפחית את החום בינוני ולהמשיך להתבשל עד דובדבנים מתחילים לרכך, ערבוב לעתים קרובות, על 5 דקות. מערבבים שקדים extract.DO קדימה: יכול להתבצע 2 ימים קדימה. כיסוי וצינה. לחמם מעט לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס אגוזי מקדמיה טחונים
משמר
1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
1
מחממים תנור ל 350°f. קל מעיל 9 אינץ ' קוטר צלחת עוגת זכוכית עם תרסיס nonstick. לעבד עוגיות שבורות, סוכר, קמצוץ של מלח במעבד עד עוגיות טחונים דק.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
ליקוריץ צהוב וירוק
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
1/4 כוס אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
2
להוסיף חמאה מומסת; באמצעות / כיבוי פונה, תהליך עד incorporated. לחץ בחוזקה ובאופן שווה על הצדדים התחתון למעלה של צלחת מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
כוסות חמאת בוטנים, קצוצות גס
3
אופים קרום עד המשרד, על 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי ממתקים מכוסים בשוקולד חמאת בוטנים
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
4
להעביר צלחת פאי למדף; מגניב לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
1
מניחים 2 כפות מים בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
2
מפזרים ג ' לטין מעל; לתת לעמוד עד מתרכך, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תות
3
בינתיים, מערבבים 3/4 כוס שמנת ושוקולד לבן בסיר קטן על אש בינונית נמוכה עד השוקולד הוא חלק.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד לבן
זילוף בצורת לב
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
4
הסר מהחום.
5
מוסיפים תערובת ג ' לטין; מערבבים עד מומס.
מרכיבים שתצטרך
חבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תות
6
העברה לקערה גדולה. מערבבים בקרם 3/4 כוס. מקררים רק עד צונן אבל לא להגדיר, ערבוב מדי פעם, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
7
באמצעות מיקסר חשמלי, להכות תערובת שוקולד לבן צונן עד פסגות המשרד טופס. מקפלים דובדבנים קצוצים. באמצעות מקצף יבש נקי, להכות חלבונים ביצה בקערה בינונית עד קצף.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד לבן
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
8
מוסיפים תמצית שקדים וקמצוץ מלח וממשיכים להכות עד פסגות רכות טופס. בהדרגה לנצח בסוכר. להמשיך להכות עד פסגות נוקשות טופס.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס אגוזי מקדמיה טחונים
ליקוריץ צהוב וירוק
(צינור גדול)
9
מוסיפים תערובת ביצה לבן לתערובת שוקולד לבן; מקפלים רק כדי לשלב.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד לבן
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
10
מוס שוקולד לבן כפית לתוך קרום מקורר, mounding במרכז. פרוש שברי שוקולד מריר משעווה-גליל נייר (שוקולד יפרוץ לחתיכות ארוכות ומעוקלות כאשר ייפתח נייר). סדר רסיסים דקורטיביים על גבי מוס. צמרמורת עד מוס מוגדר, לפחות 4 שעות. לעשות קדימה: יכול להתבצע 2 ימים קדימה. לכסות עם כיפת עוגה ולשמור מקורר.