עוגת מוס שוקולד לבן פטל לימון
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל לימון פטל עוגת מוס שוקולד לבן. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 578 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 36 גרם שומן. . זה מושלם עבור יום ולנטין. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. גשו לסופר וקנו שוקולד, שמנת, פטל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. וזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: מוס שוקולד לבן פטל, מוס פטל שוקולד לבן, ו עוגת מוס שוקולד לבן פטל.
הוראות
להכין ולאפות תערובת עוגה על פי הוראות חבילה עבור שני 9 מחבתות עגולות אינץ'. עוגות מגניב לחלוטין, ואז לפצל כל אחד לשניים כדי להפוך 4 שכבות.
כדי להפוך מילוי פטל: בבלנדר או מעבד מזון, פטל מחית. בסיר, מחממים פטל מחומם עד רותחים.
מערבבים עמילן תירס עם כמות קטנה של מים ומערבבים לתוך פטל. לבשל, ערבוב כל הזמן, במשך 5 דקות, או עד מעובה. להפריש להתקרר.
כדי להפוך מוס שוקולד לבן: בחלק העליון של דוד כפול, חום שוקולד לבן עם 1 כוס של הקרם, ערבוב מדי פעם, עד שוקולד נמס וחלק.
הסר מהחום ולאפשר להתקרר לפושר. מקציפים את קרם 2 כוסות הנותרים עד פסגות רכות טופס. מערבבים בוניל. מקפלים 1/3 של קצפת לתוך תערובת שוקולד לבן, ולאחר מכן לקפל במהירות את הקצפת הנותרים. אין לערבב יתר על המידה, או המוס יהפוך מגורען.
מניחים שכבת עוגה 1 על צלחת הגשה ולהפיץ עם מוס שוקולד לבן.
מניחים את השכבה הבאה על גבי ולהפיץ עם מילוי פטל. חזור על השכבה הבאה של עוגה עם מוס. מכסים בשכבת העוגה האחרונה. כפור למעלה וצדדים עם מוס. צינור גבול עם מוס שנותר.
מקשטים עם פירות יער טריים.