עוגת מוס שוקולד-פטל
מנה אחת מכילה עד 4 גר' של חלבון, 14 גרם של שומן, וסך הכל 222 קלוריות. מתאים ל-25 מנות. אם יש לך חמאה, גבינת שמנת פילדלפיה, ציפוי קצפת מגניב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו-25 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: מוס שוקולד-עוגת פטל, עוגת מוס פטל שוקולד, ו עוגת שוקולד זוקיני עם מוס פטל.
הוראות
מערבבים פירורי עוגיות וחמאה; לחץ על החלק התחתון של מחבת springform 9 אינץ'. מילואים 12 פטל; להפיץ פטל שנותר על הקרום.
להמיס 7 עוז. שוקולד לפי הוראות החבילה; להפריש. מקציפים גבינת שמנת בקערה גדולה עם מיקסר עד שמנת.
מוסיפים חלב מרוכז; מערבבים היטב.
מוסיפים שוקולד מומס; לנצח עד מעורבב היטב.
להקציף ב 1 כוס שוט מגניב; כפית מעל שכבת פטל במחבת. להקפיא 2 שעות.
הפעל סכין סביב שפת המחבת כדי לשחרר את הקינוח; להסיר את השפה.
חותכים 8 של פטל שמורות במחצית.
מקשטים קינוח עם השוט הקריר שנותר, פירות יער חצויים וגרגרים שלמים שנותרו. ממיסים שוקולד שנותר; טפטוף על קינוח.