עוגת מיליונרים
עוגת המיליונר דורשת כ 1 שעה ו -30 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 15 מנות. עם 348 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 15 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך אננס, גבינת שמנת, ציפוי מוקצף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 21%. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : עוגת מיליונר, עוגת מיליונר, ו עוגת מיליונרים.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). שמן וקמח אחד 9x13 מחבת אינץ'.
לנקז אננס. שים אננס בכותנה שכבתית ונקייה ותוציא את המיץ הנותר. אם אננס לא מנוקז היטב, זה יגרום למילוי לנזול.
מערבבים ואופים עוגה על פי הוראות החבילה.
יוצקים 1/2 של הבלילה למחבת מוכנה. בטל או למצוא שימוש אחר למחצית הנותרת של הבלילה.
אופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 20 דקות או עד שנעשה.
תן לעוגה להתקרר במחבת על מתלה תיל.
מקציפים גבינת שמנת רכה עד רכות. לאט להוסיף חלב, שילוב ביסודיות.
מוסיפים פודינג מיידי ומכים עד עבה. תערובת פודינג תתעבה כאשר בקירור. כאשר העוגה קרירה ותערובת פודינג מתעבה אתה יכול להרכיב את העוגה.
מורחים תערובת פודינג על גבי העוגה מקורר.
מפזרים אננס סחוט על פודינג. בזהירות להפיץ מופשר קפוא מוקצף ציפוי על כל.
מפזרים אגוזי מלך קצוצים על כל. להכניס למקרר. תהנו!