קושירגיל
מוכן ב25 דק.
מנות6
ציון בריאות6
מגזין

תבשיל גבינת שמנת חמוצה

תבשיל גבינת שמנת חמוצה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל תבשיל גבינת שמנת חמוצה. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 23 גרם חלבון 25 גרם של שומן, וסך הכל 378 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. . 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 דקות. אם יש לך קרקרים עגולים חמאה, קרם מרוכז של מרק עוף, גבינת שמנת, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב קרקרים עגולים חמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות ריץ כקינוח. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular מעולה של 37%. נסוארוחת בוקר שמנת חמוצה, שמנת חמוצה תבשיל חום, ו שמנת חמוצה ותבשיל תפוחי אדמה בצל (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר גדול מעל חום נמוך בינוני לשלב את העוף, שמנת של מרק פטריות, שמנת של מרק עוף, גבינת שמנת, שמנת חמוצה ו 2/3 של פירורי קרקר.
מרכיבים שתצטרך
מרק פטריות מוקרםמרק פטריות מוקרם
בצל צהוב קצוץ (לא חובה)בצל צהוב קצוץ (לא חובה)
תוספת מוקצפת ואגוזי פקאן קצוציםתוספת מוקצפת ואגוזי פקאן קצוצים
חבילות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר, בתוספת 2 (8 אונקיות) חבילות גבינת שמנת מוקצפתחבילות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר, בתוספת 2 (8 אונקיות) חבילות גבינת שמנת מוקצפת
צ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוקצ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוק
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מערבבים היטב ומבשלים עד שכל מעורבב יחד וגבינת שמנת נמסה.
מרכיבים שתצטרך
חבילות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר, בתוספת 2 (8 אונקיות) חבילות גבינת שמנת מוקצפתחבילות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר, בתוספת 2 (8 אונקיות) חבילות גבינת שמנת מוקצפת
3
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
העברת תערובת תבשיל קדרה לתוך צלחת אפייה משומנת קלות 9x13 אינץ ' העליון עם פירורי קרקר הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ואגוזי פקאן קצוציםתוספת מוקצפת ואגוזי פקאן קצוצים
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
5
אופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך כ 15 דקות או עד קרקרים להפוך חום זהוב. כף לתוך קערות וליהנות!
מרכיבים שתצטרך
לכריכהלכריכה
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)