קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות8
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת מרגריטה תות קפוא

עוגת מרגריטה תות קפוא
צריך קינוח צמחוני? פאי מרגריטה תות קפוא יכול להיות מתכון אדיר לנסות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 977 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 40 גרם שומן. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם תותים, טקילה, סוכר וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. יום האם יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. נסו עוגת מרגריטה תות קפוא, עוגת מרגריטה תות קפוא, ו מרגריטה מלפפון תות קפוא (מתכונים דומים).

הוראות

1
לשים מתלה תנור בעמדה באמצע ולחמם תנור ל 177°.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מערבבים יחד פירורי קרקר גרהם, סוכר וחמאה בקערה עם מזלג עד בשילוב היטב, ולאחר מכן לחץ על תערובת באופן שווה על החלק התחתון ומעלה של מתכת 9 אינץ חמאה או צלחת עוגת זכוכית (קיבולת 4 כוסות).
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס מיץ לימון טרי (בערך 2 לימונים גדולים)1/2 כוס מיץ לימון טרי (בערך 2 לימונים גדולים)
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
אופים 10 דקות, ואז להתקרר בצלחת עוגה על מדף, כ -30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
1
תותים פירה, גרידה, מיץ ליים, חלב מרוכז, טקילה וליקר בבלנדר עד פשוט חלקה, ולאחר מכן להעביר לקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
קופסת שימורים אחת (15 אונקיות) של אגסים פרוסים, מסוננתקופסת שימורים אחת (15 אונקיות) של אגסים פרוסים, מסוננת
ענבים אדומים ללא גרעיניםענבים אדומים ללא גרעינים
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
(מקרטון)(מקרטון)
טקילהטקילה
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
Beat cream בקערה אחרת עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד שהוא פשוט מחזיק פסגות נוקשות. מקפלים שליש שמנת לתערובת תות בעדינות אך ביסודיות כדי להבהיר, ולאחר מכן לקפל את השארית ב 2 קבוצות.
מרכיבים שתצטרך
ענבים אדומים ללא גרעיניםענבים אדומים ללא גרעינים
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
יוצקים מילוי לתוך הקרום, mounding אותו מעט, להקפיא, חשוף, עד המשרד, על 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
4
הסר מן המקפיא ולתת לרכך במקרר, כ 40 דקות, לפני ההגשה (פאי צריך להיות semisoft).
1
* העוגה יכולה להיות קפואה עד 3 ימים, מכוסה בניילון נצמד לאחר 4 שעות ולאחר מכן עטוף בנייר כסף כבד. * פאי יכול להתבצע גם במחבת 9 אינץ '(24 ס " מ) springform. לחץ על תערובת פירור על החלק התחתון ו-1 אינץ ' על הצד של המחבת.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®