עוגת מרגריטה תות קפוא
צריך קינוח צמחוני? פאי מרגריטה תות קפוא יכול להיות מתכון אדיר לנסות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 977 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 40 גרם שומן. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם תותים, טקילה, סוכר וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. יום האם יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. נסו עוגת מרגריטה תות קפוא, עוגת מרגריטה תות קפוא, ו מרגריטה מלפפון תות קפוא (מתכונים דומים).
הוראות
לשים מתלה תנור בעמדה באמצע ולחמם תנור ל 177°.
מערבבים יחד פירורי קרקר גרהם, סוכר וחמאה בקערה עם מזלג עד בשילוב היטב, ולאחר מכן לחץ על תערובת באופן שווה על החלק התחתון ומעלה של מתכת 9 אינץ חמאה או צלחת עוגת זכוכית (קיבולת 4 כוסות).
אופים 10 דקות, ואז להתקרר בצלחת עוגה על מדף, כ -30 דקות.
תותים פירה, גרידה, מיץ ליים, חלב מרוכז, טקילה וליקר בבלנדר עד פשוט חלקה, ולאחר מכן להעביר לקערה גדולה.
Beat cream בקערה אחרת עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד שהוא פשוט מחזיק פסגות נוקשות. מקפלים שליש שמנת לתערובת תות בעדינות אך ביסודיות כדי להבהיר, ולאחר מכן לקפל את השארית ב 2 קבוצות.
יוצקים מילוי לתוך הקרום, mounding אותו מעט, להקפיא, חשוף, עד המשרד, על 4 שעות.
הסר מן המקפיא ולתת לרכך במקרר, כ 40 דקות, לפני ההגשה (פאי צריך להיות semisoft).
* העוגה יכולה להיות קפואה עד 3 ימים, מכוסה בניילון נצמד לאחר 4 שעות ולאחר מכן עטוף בנייר כסף כבד. * פאי יכול להתבצע גם במחבת 9 אינץ '(24 ס " מ) springform. לחץ על תערובת פירור על החלק התחתון ו-1 אינץ ' על הצד של המחבת.