עוגת מרנג לימון גבוהה
עוגת מרנג לימון בגובה קילומטר וחצי עשויה להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 496 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 23 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך קרם של טרטר, לימונדה להתרכז, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו Mile-High Lemon Meringue Cupcakes, עוגת מרנג לימון גבוהה מייל כחול, ו פשטידות מיני מרנג לימון גבוהות (מתכונים דומים).
הוראות
Unroll piecrust על פי הוראות החבילה. מתאים לצלחת פאי 9 אינץ'. מקפלים קצוות תחת וחליל. דקור את התחתית ואת הצדדים במזלג.
אופים ב 450 מעלות עד הזהב.
הסר מהתנור ולתת מגניב על מתלה חוט. הפחת את טמפרטורת התנור ל-35
להקציף יחד שמנת חמוצה וחלמון ביצה בסיר בינוני; מערבבים בתערובת פודינג לימון, חלב וריכוז לימונדה. מבשלים מעל חום בינוני, מטאטא כל הזמן, עד מעובה. להפחית את החום נמוך לבשל 2 דקות או עד עבה מאוד.
הסר מהחום; לכסות ולשמור חם.
מקציפים חלבונים, שמנת טרטר ווניל במהירות גבוהה עם מיקסר חשמלי עד קצף. הכה בסוכר, כף אחת בכל פעם, עד פסגות נוקשות טופס.
יוצקים מילוי חם לתוך קרום מוכן. מרנג גוש על מילוי חם. מגושים מורחים קלות יחד n מערבולות דקורטיביות, מקצפת איטום לחלוטין לקרום העוגה.
אופים ב 325 במשך 22 עד 25 דקות או עד הזהב. מגניב לגמרי על מתלה תיל.