קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת מרנג לימון חסינת תקלות

עוגת מרנג לימון חסינת תקלות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת מרנג לימון הוכחה. מנה אחת מכילה 343 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. מתאים ל-8 מנות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך גרידת לימון, חלבוני ביצה, קרום עוגה אפוי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו תפוחי אדמה מסולסלים חסיני תקלות, {Fool Proof} עוגות Spanakopita שמנת, ו עוגות וניל אדומות, לבנות וכחולות עם Crea-proof Fool (מתכונים דומים).

הוראות

1
להרכיב את כל החומרים - במיוחד מרנג ingredients.In מחבת רוטב 2 עד 3 ליטר שעדיין לא מוגדרת על חום, מערבבים 1 1/4 כוסות סוכר עם 6 כפות עמילן תירס ומלח.
מרכיבים שתצטרך
6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
2
לטאטא במים קרים 1/2 כוס, גרידת לימון, ומיץ לימון, מיזוג ביסודיות.
מרכיבים שתצטרך
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
3
מקציפים בחלמונים.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
4
מוסיפים את החמאה ומקציפים ב 1 1/2 כוסות מים רותחים.הגדר מחבת מעל חום בינוני או בינוני גבוה (השתמשתי בינוני כי הסיר היה על מבער גדול יותר וזה היה מתכת) ומערבבים עם מגרדת מרית הוכחה חום גמיש עד שחין תערובת, על 7 דקות (שלי מבושל בכ -5, אבל אני נותן לו ללכת 7). להפחית את החום בינוני (או נמוך, במקרה שלי) ומערבבים מילוי 1 דקה יותר.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
5
יוצקים מילוי לתוך קרום העוגה במהירות לעשות meringue.In קערה של מערבל לעמוד באמצעות מצורף whisk להכות חלבונים ביצה קרם של טרטר עד מאוד קצף. המשך להכות במהירות גבוהה ובהדרגה להוסיף את תערובת הסוכר קורנפלור, 1 כף בכל פעם. ואז להכות עד הלבנים להחזיק פסגות נוקשות, מבריק. מרנג בכפית על מילוי פאי חם. עם מרית, מערבולת מרנג כדי לכסות את המילוי לחלוטין, נוגע שולי קליפת העוגה.
מרכיבים שתצטרך
6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת
פטל טרי ופיזורים דקורטיביים, לא חובהפטל טרי ופיזורים דקורטיביים, לא חובה
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
6
אופים בתנור מעלות 325 עד מרנג הוא השחמה, כ 25 דקות. הגדר עוגה על המדף עד מגניב, על 3 שעות.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
7
מגישים מיד או לאחסן בכיסוי עוגה במקרר.