עוגת מרנג לימון חסינת תקלות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת מרנג לימון הוכחה. מנה אחת מכילה 343 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. מתאים ל-8 מנות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך גרידת לימון, חלבוני ביצה, קרום עוגה אפוי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו תפוחי אדמה מסולסלים חסיני תקלות, {Fool Proof} עוגות Spanakopita שמנת, ו עוגות וניל אדומות, לבנות וכחולות עם Crea-proof Fool (מתכונים דומים).
הוראות
להרכיב את כל החומרים - במיוחד מרנג ingredients.In מחבת רוטב 2 עד 3 ליטר שעדיין לא מוגדרת על חום, מערבבים 1 1/4 כוסות סוכר עם 6 כפות עמילן תירס ומלח.
לטאטא במים קרים 1/2 כוס, גרידת לימון, ומיץ לימון, מיזוג ביסודיות.
מוסיפים את החמאה ומקציפים ב 1 1/2 כוסות מים רותחים.הגדר מחבת מעל חום בינוני או בינוני גבוה (השתמשתי בינוני כי הסיר היה על מבער גדול יותר וזה היה מתכת) ומערבבים עם מגרדת מרית הוכחה חום גמיש עד שחין תערובת, על 7 דקות (שלי מבושל בכ -5, אבל אני נותן לו ללכת 7). להפחית את החום בינוני (או נמוך, במקרה שלי) ומערבבים מילוי 1 דקה יותר.
יוצקים מילוי לתוך קרום העוגה במהירות לעשות meringue.In קערה של מערבל לעמוד באמצעות מצורף whisk להכות חלבונים ביצה קרם של טרטר עד מאוד קצף. המשך להכות במהירות גבוהה ובהדרגה להוסיף את תערובת הסוכר קורנפלור, 1 כף בכל פעם. ואז להכות עד הלבנים להחזיק פסגות נוקשות, מבריק. מרנג בכפית על מילוי פאי חם. עם מרית, מערבולת מרנג כדי לכסות את המילוי לחלוטין, נוגע שולי קליפת העוגה.
אופים בתנור מעלות 325 עד מרנג הוא השחמה, כ 25 דקות. הגדר עוגה על המדף עד מגניב, על 3 שעות.
מגישים מיד או לאחסן בכיסוי עוגה במקרר.