עוגת מרנג לימון כוסברה
כוסברה קי לימון מרנג פאי הוא צמחוני קינוח. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 458 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 17 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 29 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו זרעי כוסברה, סוכר מגורען, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. נסו עוגת לימונית מקדמיה, 3 1/2 אינץ פשטידות סיד מפתח מיניאטורי, ו מפתח ליים צ'ילה צ' ילה צ'ילה צ' ילה צ'ילי: כיצד להשתמש צ' ילי האץ (מתכונים דומים).
הוראות
יוצקים את מיץ ליים מפתח דרך מסננת בסדר לתוך סיר קטן ולהגדיר אותו על אש נמוכה.
הוסף את זרעי כוסברה כתוש (לא להשתמש מטחנה, או אבקה יהיה בסדר מדי) ולחמם את הנוזל רק עד שהוא מתחיל בועה בקצוות.
הסר מהחום. מכסים ומאפשרים לזרעים ולנוזל להתקרר בן לילה.
מניחים את הקרקרים בקערה של מעבד מזון עם מלח וסוכר. תהליך במשך כ 30 שניות, עד grahams הם אחידים, פירורים קטנים.
מוסיפים את החמאה המומסת ואת הדופק עד incorporated. לחץ על התערובת לתוך החלק התחתון והצדדים של מחבת springform (הצדדים של הקרום צריך להיות רק על 1 1/2 אינץ'). צנן את הקרום במקרר במשך 15 דקות, ואז אופים עבור 1
אפשר לקרום להתקרר לחלוטין. מנמיכים את התנור ל 163°.
יוצקים את מיץ ליים מפתח דרך מסננת בסדר ולהשליך את זרעי כוסברה. בקערה של מעבד המזון, לשלב את חלב מרוכז ממותק, חלמונים, מיץ לימון מפתח, וגרידת. הפעל את המעבד במשך 10 שניות, ואז להפסיק, לגרד את הצדדים, ולהפעיל שוב במשך 10 שניות נוספות. לגרד את התערובת לתוך החלק התחתון של קרום מקורר.
אופים ב 163° במשך 14 עד 17 דקות, עד שהוא מוצק אבל עדיין מתנועע במרכז (לצפות בו מקרוב, עוגה זו תהיה להגדיר מהר מאוד). לאפשר לו להתקרר לטמפרטורת החדר, ואז למקם את העוגה במקרר להירגע לחלוטין, לפחות שלוש שעות.
לפני ההגשה: מחממים את התנור על מטגן ומניחים את מתלה התנור בתנוחה האמצעית. ממלאים סיר בינוני רבע מלא במים. הגדר סיר מעל חום בינוני, ולהביא מים לרתיחה.
מערבבים חלבונים ביצה, הנותרים סוכר, קמצוץ של מלח בקערה חסינת חום של מיקסר חשמלי, ומניחים מעל סיר.
לטאטא כל הזמן עד הסוכר הוא מומס הלבנים חמים למגע, 3 עד 3 1/2 דקות. מבחן על ידי שפשוף בין האצבעות.
העברת קערה למיקסר חשמלי מצויד מצורף whipk, ואת השוט, החל במהירות נמוכה, בהדרגה להגדיל גבוה עד טופס פסגות נוקשה, מבריק, על 10 דקות. צינור או מערבולת מרנג על החלק העליון של העוגה מקורר ומניחים את העוגה מתחת broiler ולראות אם בזהירות, העליון צריך חום אבל לא לשרוף, וזה משתנה במהירות. צמרמורת במשך 10 דקות, מפזרים גרידה, ולאחר מכן לשרת.