קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות8
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת מרנג לימון כוסברה

עוגת מרנג לימון כוסברה
כוסברה קי לימון מרנג פאי הוא צמחוני קינוח. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 458 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 17 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 29 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו זרעי כוסברה, סוכר מגורען, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. נסו עוגת לימונית מקדמיה, 3 1/2 אינץ פשטידות סיד מפתח מיניאטורי, ו מפתח ליים צ'ילה צ' ילה צ'ילה צ' ילה צ'ילי: כיצד להשתמש צ' ילי האץ (מתכונים דומים).

הוראות

1
יוצקים את מיץ ליים מפתח דרך מסננת בסדר לתוך סיר קטן ולהגדיר אותו על אש נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
2
הוסף את זרעי כוסברה כתוש (לא להשתמש מטחנה, או אבקה יהיה בסדר מדי) ולחמם את הנוזל רק עד שהוא מתחיל בועה בקצוות.
מרכיבים שתצטרך
זרעי כוסברה שלמהזרעי כוסברה שלמה
3
הסר מהחום. מכסים ומאפשרים לזרעים ולנוזל להתקרר בן לילה.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
4
מחממים תנור ל 375 ° F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
5
מניחים את הקרקרים בקערה של מעבד מזון עם מלח וסוכר. תהליך במשך כ 30 שניות, עד grahams הם אחידים, פירורים קטנים.
מרכיבים שתצטרך
קרקרים שלמים של גרהם, שבורים לחתיכות גדולותקרקרים שלמים של גרהם, שבורים לחתיכות גדולות
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
מוסיפים את החמאה המומסת ואת הדופק עד incorporated. לחץ על התערובת לתוך החלק התחתון והצדדים של מחבת springform (הצדדים של הקרום צריך להיות רק על 1 1/2 אינץ'). צנן את הקרום במקרר במשך 15 דקות, ואז אופים עבור 1
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
7
אפשר לקרום להתקרר לחלוטין. מנמיכים את התנור ל 163°.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
8
יוצקים את מיץ ליים מפתח דרך מסננת בסדר ולהשליך את זרעי כוסברה. בקערה של מעבד המזון, לשלב את חלב מרוכז ממותק, חלמונים, מיץ לימון מפתח, וגרידת. הפעל את המעבד במשך 10 שניות, ואז להפסיק, לגרד את הצדדים, ולהפעיל שוב במשך 10 שניות נוספות. לגרד את התערובת לתוך החלק התחתון של קרום מקורר.
מרכיבים שתצטרך
קופסת שימורים אחת (15 אונקיות) של אגסים פרוסים, מסוננתקופסת שימורים אחת (15 אונקיות) של אגסים פרוסים, מסוננת
זרעי כוסברה שלמהזרעי כוסברה שלמה
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
9
אופים ב 163° במשך 14 עד 17 דקות, עד שהוא מוצק אבל עדיין מתנועע במרכז (לצפות בו מקרוב, עוגה זו תהיה להגדיר מהר מאוד). לאפשר לו להתקרר לטמפרטורת החדר, ואז למקם את העוגה במקרר להירגע לחלוטין, לפחות שלוש שעות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
10
לפני ההגשה: מחממים את התנור על מטגן ומניחים את מתלה התנור בתנוחה האמצעית. ממלאים סיר בינוני רבע מלא במים. הגדר סיר מעל חום בינוני, ולהביא מים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
11
מערבבים חלבונים ביצה, הנותרים סוכר, קמצוץ של מלח בקערה חסינת חום של מיקסר חשמלי, ומניחים מעל סיר.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
12
לטאטא כל הזמן עד הסוכר הוא מומס הלבנים חמים למגע, 3 עד 3 1/2 דקות. מבחן על ידי שפשוף בין האצבעות.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
13
העברת קערה למיקסר חשמלי מצויד מצורף whipk, ואת השוט, החל במהירות נמוכה, בהדרגה להגדיל גבוה עד טופס פסגות נוקשה, מבריק, על 10 דקות. צינור או מערבולת מרנג על החלק העליון של העוגה מקורר ומניחים את העוגה מתחת broiler ולראות אם בזהירות, העליון צריך חום אבל לא לשרוף, וזה משתנה במהירות. צמרמורת במשך 10 דקות, מפזרים גרידה, ולאחר מכן לשרת.
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון