עוגת מרנג לימון-ליים עשויה להיות בדיוק הקינוח שאתה מחפש. מתאים ל-12 ועלותו 92 סנט למנה מנות. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ -8 גרם חלבון , 18 גרם שומן ובסך הכל 634 קלוריות . אדם אחד מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. אם יש לכם סוכר, סודה לשתייה, קרם טרטר וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-35 דקות . בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון רע מאוד (אך עדיין ניתן לתיקון) של 0% . מתכונים דומים: מרנג לימון , עוגיות מרנג לימון ופאי מרנג לימון הטוב ביותר שלי .
הוראות
1
בסיר קטן כבד מערבבים את הסוכר, עמילן התירס והקמח. מערבבים פנימה מים עד לקבלת מרקם חלק. מבשלים ומערבבים על אש בינונית-גבוהה עד שמסמיך ומבעבע. להפחית את החום; מבשלים ומערבבים עוד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עיגול עוגת קרטון (9 אינץ')
עיגול עוגת קרטון (9 אינץ')
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
2
מסירים מהאש. מערבבים כמות קטנה של תערובת חמה לתוך חלמונים; מחזירים הכל למחבת תוך ערבוב מתמיד. מביאים לרתיחה עדינה; מבשלים ומערבבים עוד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מסירים מהאש. מערבבים בעדינות את המיצים, החמאה והקליפות.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
4
מעבירים לקערה קטנה; מצננים 10 דקות. מקררים עד לצינון.
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
לעוגה: בקערה גדולה קרמי חמאה וסוכר עד לקבלת תערובת בהירה ותפוחה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
מוסיפים ביצים, אחת בכל פעם, וטורפים היטב לאחר כל הוספה. מקציפים פנימה וניל.
יוצקים לשלושה משומנים ומקומחים 9-in. תבניות אפייה עגולות.
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
10
אופים בחום 350 במשך 18-22 דקות או עד שקיסם הננעץ ליד המרכז יוצא נקי. מצננים 10 דקות לפני שמוציאים מהתבניות לרשתות לצינון מלא.
ציוד שתשתמש בו
קיסמי שיניים (להחזקת נתחי עוף יחד)
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
11
מניחים את עיגול העוגה על תבנית אפייה; שכבה עם שכבת עוגה אחת וחצי ממלית. חזור על שכבות. למעלה בשכבת העוגה הנותרת.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
12
למרנג: בקערה גדולה מקציפים חלבונים וקרם טרטר במהירות בינונית עד שנוצרות פסגות רכות. מקציפים בהדרגה סוכר, 1 כף בכל פעם, בעוצמה גבוהה עד שנוצרות פסגות מבריקות נוקשות והסוכר נמס.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגיות חמאת בוטנים
גלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
13
מורחים מרנג מעל ודפנות העוגה.
מרכיבים שתצטרך
לחם אגוזי מלך וצימוקים
14
אופים בחום 350 במשך 28-32 דקות או עד שהמרנג שחום קל. מעבירים בזהירות לצלחת עוגה. מקררים שאריות.