חזיר מזוגג תאנה
צריך מנה עיקרית ללא חלב? חזיר מזוגג תאנה יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 98 גרם חלבון 77 גרם של שומן, וסך הכל 1189 קלוריות. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו-15 דקות. אם יש לכם מים, חומץ סיידר, שימורי תאנה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החזיר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח גרהם תפוח כקינוח. נסו איך לעשות בשר חזיר מזוגג תאנה לתוך ארוחות רבות, עוגיות תאנים תוצרת בית, ו קרוסטיני תאנה אפוי (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים התנור ל 325 מעלות F.
לקצץ את החזיר על ידי הסרת העור החיצוני/קליפה, משאיר 1/4 אינץ ' של שומן. להבקיע את שכבת השומן עם סכין קיצוץ בדפוס יהלום.
שים את החזיר, בצד לחתוך למטה, במחבת צלייה או צלחת אפייה גדולה.
מוסיפים 1 1/2 כוסות מים ומכסים בנייר כסף.
אופים במשך 45 דקות עד 1 שעה.
בינתיים להפוך את זיגוג על ידי לטאטא את כל שאר החומרים יחד בסיר מעל חום בינוני-נמוך. מבשלים, ערבוב לעתים קרובות, להחדיר טעמים כדי לדלל את השימורים, על 3 עד 5 דקות. שים בצד 1/4 כוס של זיגוג.
הסר את רדיד לאחר חזיר מבושל במשך 1 שעה מברשת אותו עם זיגוג, עובד אותו לתוך הציונים.
אופים את החזיר, חשוף, עוד 40 דקות, צולה שוב לאחר 10 דקות.
הסר את החזיר מהתנור כאשר הטמפרטורה הפנימית של 140 מעלות F הוא הגיע על מדחום מיד לקרוא.
להעביר את החזיר ללוח גילוף וזה לתת מנוחה במשך 10 עד 15 דקות.
דלג כמה שיותר שומן ככל האפשר ולאחר מכן לטאטא את שמור 1/4 כוס זיגוג. מביאים את המחבת לרתיחה מעל חום בינוני, ואז להפחית את החום ומבשלים עד עקביות הרצוי הוא הגיע. מסננים לתוך צלחת רוטב מחומם לרוטב חלק,אם תרצה. דק לחתוך את החזיר ולסדר אותו על מגש הגשה.