עוגת מרנג לימון עבה
עוגת מרנג לימון עבה היא ללא גלוטן, חלב חינם, צמחוני קינוח. מנה אחת מכילה עד 6 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 284 קלוריות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. גשו לסופר וקנו טרטר, דיסק, מלח ועוד מספר מצרכים לעשות היום. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -30 דקות. מתכונים דומים: עוגת מרנג לימון, סיפורי משפחה ומדריך מרנג, Meyer Lemon Meringue Pie with Jinger Lemon Cookie Crust, ו פודינג לימון חריף עם גלידת מרנג לימון.
הוראות
רבע לימונים לאורך. פרוסה לרבעים לימונים לרוחב כמו דק ככל האפשר, להשליך את חתיכות סוף כי הם רק לקלף ו pith. שים פרוסות לימון בקערה גדולה עם הסוכר. לזרוק לשלב, לכסות, ולתת לשבת לפחות 24 שעות ועד 2 ימים בטמפרטורת החדר.
לשים מתלה תנור על השלב הנמוך ביותר ולחמם תנור ל 45
דלפק אבק קל וסיכה מתגלגלת עם קמח, ואז לפתוח את הבצק. עם משיכות קצרות ממרכז החוצה, לגלגל בצק לתוך 12-in. circle (בערך 1/8 ב. עבה), מפנה 90 אחרי כל 3 או 4 עובר של מערוך כדי לשמור אותו דבק.
מעביר בצק ל9-in. מחבת פאי, לתת לו ליפול למקומו (אם אתה דוחף או למתוח את הבצק, זה יהיה להתכווץ בחזרה כאשר אפוי). Trim overhang ל 1/2 ב. ואז להכניס את הקצה מתחת. מכסים בניילון נצמד ומקררים 20 דקות.
בינתיים, לטאטא את כל הביצים וחלמון ביצה בקערה בינונית עד מקציף.
מסננים לימונים (הזמנת נוזלים) ומוסיפים פרוסות לימון ו-1/4 כוס של הנוזל השמור לביצים. מערבבים לשלב.
יוצקים מילוי לקרום. מכסים בנייר כסף ואופים 15 דקות.
הסר רדיד, להפחית את החום ל 325, ולאפות עוד 20 דקות.
מוציאים מהתנור, אבל משאירים את התנור דולק.
בקערה גדולה ונקייה, להכות חלבונים ביצה, מלח, קרם של טרטר כדי ליצור פסגות רכות.
מוסיפים סוכרים חומים ומגורענים ומכים עד שיוצרים פסגות נוצצות ומוצקות.
מורחים מרנג בתלולית מעל עוגה חמה וחוזרים לתנור.
אופים עד למעלה הוא נפוח וחום עמוק, על 25 דקות.
בואו להתקרר לחלוטין, לפחות 3 1/2 שעות.