עוגת מרנג שזיפים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת מרנג שזיפים. מנה אחת מכילה 93 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו0 גרם של שומן. מתאים ל-8 מנות. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 4 שעות. אם יש לכם שמנת טרטר, חלבוני ביצה, טפיוקה מיידית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ללא חלב וצמחוני דיאט. 33 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. מתכונים דומים: עוגת מרנג לימון, סיפורי משפחה ומדריך מרנג, שרברט שזיפים עם מיץ תפוזים ויין שזיפים, ו טארט שזיף טאטין עם סורבה שזיף מחושל.
הוראות
שים את השזיפים בקערה. לטעום אותם כדי לקבל תחושה של כמה מתוק הם; אם הם bracingly טארט להוסיף את מלא 1/2 כוס סוכר, אבל אם הם בצד מתוק להוסיף רק 1/4 כוס.
מוסיפים את הטפיוקה, זורקים את התערובת יחד עד שהפרי מצופה באופן שווה, ומניחים בצד במשך 10 דקות.
באופן שווה להפיץ את תערובת השזיף בתוך קרום העוגה הצונן, מוכן ומניח בתנור 425°f. לסובב את העוגה לאחר עשר דקות ואופים במשך חמש נוסף לפני הורדת התנור ל 350°. אם השזיפים מתחילים לשרוף, מניחים פיסת נייר כסף משובץ, רופף על המילוי.
אופים עוד 20-25 דקות, עד המילוי מתחיל לבעבע בכל רחבי.
הסר את העוגה מהתנור ולאפשר להתקרר.
לאחר העוגה התקררה, מניחים את החלבונים ביצה, קרם טרטר, ואת ההליכה בקערה של מערבל מצויד מצורף מקצף.
שים את הסוכר והמים בסיר קטן ומערבבים אותו כך שאין כתמים יבשים, דואג לא להתיז כל סוכר על הקצוות של הסיר. מביאים את תערובת הסוכר לרתיחה וממשיכים לבשל עד שהוא מגיע 235°, לעתים קרובות לשטוף את הצדדים של הסיר עם מברשת טבולה במים. כשהסוכר מתקרב לטמפרטורה הרצויה, מתחילים להכות את הביצים כך שהן קצף אך עדיין רטובות למדי. לאט לטפטף את הסוכר לתוך הקערה של המיקסר כפי שהוא פועל על מהירות נמוכה עד בינונית, ואז להגדיל את המהירות לטאטא עד מרנג מחזיק פסגות המשרד, על 4 דקות.
למעלה העוגה עם מרנג ולהשתמש בכף כדי לעצב אותו לתוך המראה הרצוי.
מניחים את העוגה מתחת לטוחן בתנור וצופים בה בזהירות כאשר משטח המרנג מקרמל והופך לחום זהוב. זה יקרה במהירות, כדי להיות בטוח לצפות בו בזהירות ולמשוך אותו החוצה כאשר הוא הגיע לרמה הרצויה שלך של חושך.