קושימומחה
מוכן ב4 שעות
מנות8
ציון בריאות2
מגזין

עוגת מרנג שזיפים

עוגת מרנג שזיפים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת מרנג שזיפים. מנה אחת מכילה 93 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו0 גרם של שומן. מתאים ל-8 מנות. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 4 שעות. אם יש לכם שמנת טרטר, חלבוני ביצה, טפיוקה מיידית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ללא חלב וצמחוני דיאט. 33 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. מתכונים דומים: עוגת מרנג לימון, סיפורי משפחה ומדריך מרנג, שרברט שזיפים עם מיץ תפוזים ויין שזיפים, ו טארט שזיף טאטין עם סורבה שזיף מחושל.

הוראות

1
מחממים התנור ל 425° F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
שים את השזיפים בקערה. לטעום אותם כדי לקבל תחושה של כמה מתוק הם; אם הם bracingly טארט להוסיף את מלא 1/2 כוס סוכר, אבל אם הם בצד מתוק להוסיף רק 1/4 כוס.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות חמאה בקירור בשפופרת, מופרדים ומחולקים לרבעיםעוגיות חמאה בקירור בשפופרת, מופרדים ומחולקים לרבעים
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
מוסיפים את הטפיוקה, זורקים את התערובת יחד עד שהפרי מצופה באופן שווה, ומניחים בצד במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טפיוקה.טפיוקה.
ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)
4
באופן שווה להפיץ את תערובת השזיף בתוך קרום העוגה הצונן, מוכן ומניח בתנור 425°f. לסובב את העוגה לאחר עשר דקות ואופים במשך חמש נוסף לפני הורדת התנור ל 350°. אם השזיפים מתחילים לשרוף, מניחים פיסת נייר כסף משובץ, רופף על המילוי.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
עוגיות חמאה בקירור בשפופרת, מופרדים ומחולקים לרבעיםעוגיות חמאה בקירור בשפופרת, מופרדים ומחולקים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
5
אופים עוד 20-25 דקות, עד המילוי מתחיל לבעבע בכל רחבי.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
הסר את העוגה מהתנור ולאפשר להתקרר.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
לאחר העוגה התקררה, מניחים את החלבונים ביצה, קרם טרטר, ואת ההליכה בקערה של מערבל מצויד מצורף מקצף.
מרכיבים שתצטרך
קרם טרטרקרם טרטר
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
8
שים את הסוכר והמים בסיר קטן ומערבבים אותו כך שאין כתמים יבשים, דואג לא להתיז כל סוכר על הקצוות של הסיר. מביאים את תערובת הסוכר לרתיחה וממשיכים לבשל עד שהוא מגיע 235°, לעתים קרובות לשטוף את הצדדים של הסיר עם מברשת טבולה במים. כשהסוכר מתקרב לטמפרטורה הרצויה, מתחילים להכות את הביצים כך שהן קצף אך עדיין רטובות למדי. לאט לטפטף את הסוכר לתוך הקערה של המיקסר כפי שהוא פועל על מהירות נמוכה עד בינונית, ואז להגדיל את המהירות לטאטא עד מרנג מחזיק פסגות המשרד, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
9
למעלה העוגה עם מרנג ולהשתמש בכף כדי לעצב אותו לתוך המראה הרצוי.
10
מניחים את העוגה מתחת לטוחן בתנור וצופים בה בזהירות כאשר משטח המרנג מקרמל והופך לחום זהוב. זה יקרה במהירות, כדי להיות בטוח לצפות בו בזהירות ולמשוך אותו החוצה כאשר הוא הגיע לרמה הרצויה שלך של חושך.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
11
מגישים באופן מיידי.