עוגת מרשמלו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת s ' mores. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 908 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 48 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-6 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו אבקת קקאו, שמנת, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -45 דקות. מתכונים דומים: עוגת מרשמלו, עוגת מרשמלו, ו עוגת מרשמלו.
הוראות
מחממים את השמנת הכבדה, השוקולד והמלח בקערה חסינת חום מעל לסיר של מים רותחים (אל תתנו לקערה לגעת במים), ערבוב מדי פעם, עד שהשוקולד נמס והגאנש הוא חלק. מערבבים בוניל.
הסר את הקערה מהמחבת והניח בצד עד ganache הוא מגניב ועבה אבל עדיין pourable, על 1 שעה.
בינתיים, לעשות את המילוי: מחממים התנור ל 350 מעלות F. לזרוק את פירורי קרקר גרהם, חמאה מומסת ומלח בקערה עד בשילוב.
אופים, ערבוב מדי פעם, עד קלוי, 8 עד 10 דקות; בואו להתקרר. להרכיב את העוגה קרוב ככל האפשר לשרת זמן: באמצעות סכין משונן ארוך, בזהירות לחתוך כל שכבת עוגה במחצית אופקית.
מניחים חצי עוגה 1 על מגש. באמצעות מרית אופסט קל או כף, להפיץ שליש קרם המרשמלו על גבי, לעצור על 1 אינץ מהקצה (אם קרם המרשמלו קשה להפיץ, מיקרוגל 10 עד 15 שניות כדי לרכך).
מפזרים שליש מתערובת קרקר גרהם על קרם המרשמלו. חזור לעשות 4 שכבות, מסתיים עם עוגה; להזמין כמה כפות של תערובת קרקר גרהם לציפוי.
יוצקים את הגנאש על העוגה, נותנים לה לטפטף במורד הצדדים.
מפזרים את תערובת קרקר גרהם שמורה.
מחממים את התנור ל 350 מעלות F. מעיל שני מחבתות עוגה עגולות 9 אינץ ' עם תרסיס בישול בשורה התחתונה עם נייר קלף.
לטאטא את אבקת הקקאו ו 1 1/2 כוסות מים רותחים בקערה בינונית עד חלקה; להפריש.
לטאטא את הקמח, סוכר, אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח בקערה גדולה עד בשילוב.
מוסיפים את הביצים, שמן צמחי, שמנת חמוצה ווניל ומכים עם מיקסר במהירות בינונית עד חלקה, על 1 דקה. להפחית את מהירות המיקסר נמוך; לנצח בתערובת הקקאו בזרם יציב עד רק בשילוב, ולאחר מכן לסיים ערבוב עם מרית גומי. (הבלילה תהיה דקה.)
מחלקים את הבלילה בין המחבתות מוכנות להקיש על המחבתות נגד הדלפק כדי לעזור הבלילה להתיישב.
אופים עד שקיסם מוכנס לאמצע יוצא נקי, 30 עד 40 דקות.
להעביר מדפים ולתת מגניב 10 דקות, ואז להפעיל סכין סביב קצה המחבתות ולהפוך את העוגות על המדפים כדי להתקרר לחלוטין.
הסר את הקלף. לקצץ את צמרות העוגות עם סכין משונן ארוך כדי להפוך אותם ברמה,אם תרצה.